Primer pla de Rosa Benito

Rosa Benito parla de l'embaràs que li preocupa (i confirma la pitjor notícia)

Rosa Benito va reconèixer que el tema n'era més complicat

Rosa Benito ha descobert que la seva família té un nou problema perquè algú ha escampat un rumor que li està fent mal. Estem parlant de José Ortega Cano, que fa un temps que sent que un dels seus germans l'ha traït d'amagat. El torero, segons informa el programa Ya es verano, ha reunit els seus per saber qui és el responsable d'això que ha passat.

Rosa Benito ha confirmat allò que feia un temps que sospitava: Ortega Cano està cansat d'escoltar teories sense fonament. «Un germà traïdor que hauria posat en dubte la paternitat del seu fill. Creu que un dels germans l'ha traït i els ha reunit per veure qui va ser l'encarregat de teixir el rumor», comenten a Ya es verano.

Rosa va ser una de les primeres a parlar de l'embaràs d'Ana María Aldón i, en aquell moment, va reconèixer que el tema era força sospitós. «Quan ella es queda embarassada és com un dubte perquè feia només tres mesos que havia conegut José», va dir a Sálvame. La col·laboradora ha canviat de bàndol, però també en va formar part de l'escàndol.

«Davant la insistència d'Ana María, ell ha pres la iniciativa per veure qui és el culpable d'això que ha passat. Caldria discutir fins a quin punt ho fa per Anna Maria o fins a quin punt ho fa per defensar el germà acusat. Hi ha persones que tenen caràcter que encara no han parlat, però el dia que parlin posaran molts punts sobre les is», explica Aurelio Manzano.

Primer pla d'Ortega Cano.
Rosa Benito sap què ha passat amb el fill d'Ortega Cano. | GTRES

Rosa entén que la dissenyadora estigui molesta, ja que posar en dubte un tema relacionat amb el seu fill menor és un atreviment molt seriós. «Una mentida repetida moltes vegades es pot convertir en veritat, aleshores arriba un moment en què Ortega ha decidit reunir tothom. Jo mai he entès Ana María en aquest sentit perquè la persona més important, que és Ortega Cano, no ho posa en dubte», comenta Aurelio.

Rosa Benito sap perfectament què ha passat

Rosa, gràcies a la informació facilitada a Ya es verano, ha confessat que José Ortega Cano està molest pel que està passant. Suposadament, algú de la família està difonent sospites sobre l'embaràs d'Ana María Aldón. «La setmana passada va dir que no li ho havien dit a la cara, però ella sap qui ha estat i, si no ho sap, pot trucar a cadascú», afegeix Aurelio.

Benito pot estar tranquil·la, ja que el programa anterior s'ha posat en contacte amb el presumpte germà traïdor per aclarir-ho tot. La col·laboradora no ha estat l'encarregada de sembrar el dubte, suposadament ha estat aquesta persona i ha donat la cara. El familiar assegura que el torero s'ha tornat molt distant i pensa que tot és arran del matrimoni amb Ana María.

Primer pla de Rosa Benito.
Rosa Benito coneix informació important de la seva família. | GTRES

«Em vaig posar a plorar i li vaig dir que, amb els anys que tenia, no havia de dubtar de mi, jo mai he dubtat d'Ana. Ella diu una cosa ara i després diu una altra cosa diferent. Ell no està amb mi com abans i jo no m'atreveixo a trucar-li perquè em poso a plorar. He notat alguna història, per exemple, ell no vol parlar amb mi quan hi és ella», declara el germà de José Ortega Cano.

Rosa Benito entén que l'error ha estat força greu

Rosa ha entès que no va fer bé en parlar de l'embaràs d'Ana María, ja que va posar en perill una persona que no s'ho mereixia. La periodista Beatriz Cortázar té bona relació amb el mestre i ha assegurat que ell mai no ha desconfiat de la seva dona.

«No hi ha res, però és un tema que encara hi roman, perquè és veritat que el seu embaràs va causar sorpresa. Recordo que la conversa que vaig tenir amb Ortega Cano és important perquè no l'he vist més feliç. En cap moment li va passar pel cap que el nen no fos seu».

Benito ha de donar explicacions i revelar per què va dubtar d'Ana María Aldón quan es va incorporar a la família. La dissenyadora no només ha tingut problemes amb els seus cunyats, sinó que també s'ha hagut d'enfrontar a altres familiars.