Antonio David i Olga Moreno no tenen intenció de separar-se

Salta la bomba: «Antonio David i Olga Moreno no tenen intenció de separar-se»

Diverses fonts apunten que l'anunci de separació és una estratègia amb objectius judicials

Antonio David Flores i Olga Moreno no fan vida de separats, encara que a molts els pugui sorprendre aquest fet. Pocs comprenen que, com va dir fa uns dies Rocío Flores, l'exguardia civil i Olga Moreno segueixin vivint a la mateixa casa. Olga no acaba de demostrar que la relació amb el marit estigui trencada, ja que continua tenint una bona relació amb els seus fills.

Fa poc se l'ha vist amb Rocío Flores, i sempre està pendent de tot el que li passi a David. Segons revela el reporter de 'Sálvame' Omar Suárez, «continuen vivint junts». «No sé si deu ser per una estratègia judicial, però Antonio continua vivint amb Olga. Ella segueix la seva rutina d'abans: de casa seva a la seva botiga de roba o al gimnàs, compres en un supermercat proper i tornada al pis», ha explicat.

Antonio David Flores i Olga Moreno al carrer
Antonio David i Olga Moreno podrien seguir junts malgrat haver confirmat la separació | GTRES

«Sempre calla per resposta. Una de les veïnes em va explicar que va veure Antonio passejant pels espais comuns de la comunitat de l'edifici, i Olga va anar fa uns dies a una nau d'un polígon industrial per comprar objectes nadalencs, suposo que per adornar la seva botiga i casa seva», explica. A més, el veterà reporter de Telecinco  explica que «a la filla petita, Lola, la porta al col·legi cada dia la seva germana, Rocío, o el seu germà David. Olga fa una vida normal».

Diego Arrabal confessa que la d'Antonio David i Olga «és una situació molt rara»

El paparazzi i col·laborador de 'Viva la vida' Diego Arrabal no es creu el que passa amb el matrimoni. «Olga es limita a anar de casa a la botiga o al gimnàs, i d'aquí a casa seva». En aquest sentit, Arrabal explica que li han explicat que «David segueix vivint amb ella, per la qual cosa segueixo creient que no tenen intenció de separar-se. No sé a quin acord deuen haver arribat, però tota aquesta situació és molt rara», explicava aquest cap de setmana en directe .

El periodista Diego Arrabal a 'Viva la vida'
Diego Arrabal afirma que és una «situación muy rara» la que viuen Antonio David i Olga Moreno | Telecinco

Un altre membre de 'Sálvame' que ha opinat en la mateixa línia ha estat el reporter Sergi Ferré. «No vaig veure res estrany, Olga divideix el seu temps entre les feines de la casa, la botiga, el gimnàs i fer la compra. La vam agafar al costat de Rocío Flores i poca cosa més», sostenia al plató. «El que és clar», segons ell, és que, «si realment ha trencat amb l'Antonio, això no vol dir que ho hagi fet també amb els fills», ha deixat caure.

¿S'han separat realment Olga Moreno i Antonio David?

Altres fonts apunten que l'ex de Rociíto no estaria vivint al domicili conjugal. «Antonio podria amagar-se a casa del seu íntim amic Ernesto Neyra, a prop de Sevilla. Es donen suport mutu, són amics i confidents», exposen. Tot i això, també han sorgit rumors que apunten que Antonio David Flores podria estar vivint aquestes últimes setmanes a casa d'una neboda.

Antonio David vol tenir una bona relació amb Olga Moreno
Molts periodistes afirmen que Antonio David i Olga Moreno segueixen junts | GTRES

Tot i això, aquest rumor no ha estat contrastat fins ara. Ara tothom es pregunta si realment l'Olga i l'Antonio s'han separat. Olga estaria disposada a perdonar les infidelitats pel benestar de la seva família? Veurem què s'explica en el pròxim capítol de la història.