ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

Shakira s'atreveix amb el Paddle Surf

La colombiana comparteix afició per l'esport amb Piqué
Shakira ha compartit a les xarxes un vídeo on apareix a punt de practicar Paddle Surf   | Instagram | @shakira

 

Arriba la calor i amb ella les mil i una maneres de combatre-la, unes més apetitoses que d'altres. Shakira, nivell expert en moure la cintura, ha volgut ensenyar al món la seva nova afició per mantenir la línia i gaudir del bon temps. Vestida de neoprè i taula en mà, la cantant practica Paddle Surf, l'esport aquàtic de moda.

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

La famosa colombiana ha publicat al seu Instagram un vídeo on proclama el seu amor pel mar, tot endinsant-s'hi al so d''Al agua patos!', acompanyada dels rems que l'ajudaran a fer camí per l'aigua.

 

 

 

Wakeboard, tenis... Res que se li resisteixi

Shakira s'atreveix amb tot. I a més, està en forma i pocs esports se li resisteixen. Fa uns mesos va provar amb el Wakeboard i, a primera vista, no se li donava gens malament. A més, la dona de Piqué gaudeix també de la raqueta: comparteix afició pel tenis amb el seu marit. Fa uns dies compartia un altre vídeo a les xarxes demostrant la seva destresa a la pista i el cert és que té bon 'toc', tot i assenyalar que feia dos anys que no practicava.

 

 

 

 

 

Sembla que per desconnectar de la rutina i oblidar els problemes judicials que ha tingut recentment, Shakira escull l'esport. I segurament, amb l'arribada de l'estiu, ens regalarà més moments com aquests.

 

També et pot interessar...

 

 

Comentaris