Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gloria Camila i la seva parella, David García

La silenciada addicció de David, la discreta parella de Gloria Camila

Gloria Camila amagava un secret sobre la seva parella que ja ha sortit a la llum

Gloria Camila, filla del torero José Ortega Cano i de la cantant Rocío Jurado, ha pres una decisió de vital importància. Treballa com a col·laboradora a Telecinco i ha de donar explicacions sobre determinats escàndols, per la qual cosa està desesperada.

Tot i això, ha trobat una nova il·lusió i ha somrigut de nou. Està organitzant una mudança per canviar de casa, després del tempestuós romanç que va tenir amb Kiko Jiménez, antic participant de 'Mujeres i Hombres y Viceversa' i actual col·laborador de 'Sálvame'.

La parella semblava força enamorada i, de fet, van anunciar que es casarien i que tenien la intenció de formar una família. Tot i això, va passar un fet que tots els periodistes desconeixen i van posar fi a la seva idíl·lica història d'amor.

Gloria Camila a un photocall d'El Corte Inglés
Gloria Camila vol protegir la família | GTRES

Gloria Camila va trigar diversos mesos a recuperar-se, ja que el seu entorn assegura que adorava Kiko Jiménez i que no hauria suportat una presumpta traïció. No es coneix ni la certesa ni els detalls del que va passar, perquè la jove prefereix ser discreta i no parlar de la seva vida privada.

Actualment està sortint amb David García, un noi discret que no vol cridar l'atenció de la premsa. S'ha guanyat un forat a la família de Glòria, ja que ha demostrat que els seus sentiments són completament sincers. La filla de José Ortega Cano està encantada i agraïda, i han començat a conviure.

Gloria Camila i David García
Gloria Camila i David García han llogat una casa junts | GTRES

Gloria i David han llogat una casa a una de les zones més exclusives de Madrid, i un grup de reporters ha descobert el secret. La parella estaria ocupada fent la mudança, i les properes setmanes s'acomodaran al seu nou domicili. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció és el comportament de García.

Gloria Camila revela el gran secret

Gloria Camila assegura que el seu xicot ha rebut força ofertes per trencar el seu silenci, però no vol cridar l'atenció de la premsa. Sempre ha estat força discret, fins al punt els periodistes no coneixien la seva particular addicció. 

Segons s'ha pogut comprovar a les últimes fotografies que han sortit publicades, el jove fuma tabac amb freqüència.

Gloria ha revelat que fa uns anys, quan encara estava sortint amb Kiko Jiménez, li van oferir participar a 'La isla de las tentaciones'. Kiko volia que la colombiana acceptés l'oferta, però ella no volia estar tan exposada i va decidir orientar la seva carrera mediàtica en un altre sentit.

La filla de José Ortega Cano ha insinuat que Kiko Jiménez estava disposat a tot per ser notícia, cosa que no li passa a David. La jove està encantada amb la seva nova parella. La parella està travessant per un dels seus millors moments i tenen el suport de tots els seus éssers estimats.

Gloria Camila no perdonarà la seva germana Rociíto

Gloria està molesta amb Rocío Carrasco, la seva germana per part de mare, perquè aquesta ha situat José Ortega Cano al punt de mira. La colombiana no consenteix que ningú posi en perill la pau mediàtica del torero, el seu pare i mà dreta, així que ha declarat la guerra a Rociíto.

Fa molt de temps que no tenen relació i sembla que mai no arribaran a un acord. Ortega Cano assegura que no té por de res ni de ningú, però últimament està força alterat. El seu entorn li està donant suport per passar aquest moment tan controvertit, i sembla que David García, el seu gendre, també l'està ajudant.