Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlos Marín

Carlos Marín, de 'Il Divo', s'anava a casar i no va perdre l'esperança fins al final

Carlos Marín volia tornar a il·lusionar-se amb la dona que li va donar la felicitat, Geraldine Larrosa

Una setmana després de la mort de Carlos Marín, les restes mortals de l'artista i cantant d''Il Divo' van arribar aquest dilluns a Madrid, al tanatori de San Isidro. Geraldine Larrosa, la seva exdona, ha estat la més matinera a arribar al tanatori madrileny. Ho ha fet amb la seva filla i la mare i la germana de Marín.

Geraldine Larrosa, al tanatori de San Isidro
Geraldine Larrosa ha aparegut molt tocada al tanatori | GTRES

Sumida en un profund dolor, la seva exdona, també cantant, més coneguda com a 'Innocence', ha conversat amb els reporters que es congregaven a les portes del citat tanatori. Larrosa s'ha referit a Marín com «el gran amor» de la seva vida i ha parlat així d'orgullosa del cantant espanyol.

«Se n'ha anat el meu gran amor. He estat trenta anys amb ell, hem estat sempre junts. Aquests últims dos anys hem estat junts i sempre he dit que va ser un privilegi». Així s'ha expressat l'artista davant els micròfons d''Europa Press' en arribar a la capella on es deia l'últim adeu al seu exmarit.

L'exdona de Carlos Marín es trenca en parlar del baríton d''Il Divo'

Larrosa ha lamentat que, tot i que «havíem sobreviscut a la pandèmia», finalment la mateixa pandèmia li ha arrabassat la vida de Marín. «Era la persona més bona del món, l'artista més gran d'Espanya i del món sencer, i encara no m'ho crec», ha confessat.

Geraldine Larrosa, al tanatori de San Isidro
Geraldine Larrosa, destrossada al tanatori acomiadant Carlos Marín | GTRES

Larrosa ha explicat que, abans d'intubar-lo a l'hospital de Manchester, on va acabar morint, Marín se'n va acomiadar de manera molt emotiva. «Es va acomiadar en una videotrucada, perquè intuïa que no estava bé». «Va ser supertrist, em va dir que m'estimava amb bogeria i que era la dona de la seva vida», explicava.

Geraldine Larrosa: «Volia casar-se amb mi»

Geraldine Larrosa, que va estar casada amb Carlos entre el 2006 i el 2009, va veure la seva filla trencar-se al tanatori perquè era un segon pare per a ella. «Formàvem una família, jo vaig donar una família al Carlos perquè passava molt de temps sol», ha explicat.

De fet, Geraldine Larrosa ha explicat que tenien molts plans per fer coses junts, i que Marín li deia que volia que es cassessin. La cantant ha exposat que no esperaven aquest final tan tràgic, perquè Carlos ja havia passat el virus abans i estava vacunat.

Carlos Marín i la seva exdona, Geraldine Larrosa
Carlos Marín volia tornar a casar-se amb Geraldine Larrosa, la seva exdona | GTRES

«No ho esperàvem, pensàvem que se'n sortiria, d'aquesta». Segons el testimoni de Larrosa, Marín deia que tornaria a casa per Nadal. «És una tragèdia per a nosaltres, els metges han fet tot el possible, l'han cuidat molt», ha dit 'Innocence' a 'Espejo Público'.

Després de la terrible pèrdua de Carlos Marín, Geraldine va publicar un punyent escrit al seu perfil d'Instagram, al costat d'una foto del dia del seu casament. A la publicació, agraïa el respecte pel seu «silenci dolorós», i va exhibir un argument sobre Carlos.

Larrosa escrivia que «Carlos Marín ha estat i serà sempre el gran amor de la meva vida, és la persona més bona del món, la persona més generosa del món. Aquest moment el repetiríem, però no passa res. Sé que l'univers ens ajuntarà milions de vegades, ens casarà milions de vegades, d'això no en tinc dubte».

Per acomiadar-se'n, la cantant es dirigia a Carlos Marín per dir-li que l'estima «amb tota la meva ànima, i la teva fillastra t'estima amb bogeria». «Jo sé que ets aquí al meu costat i al costat de la nostra família, però ens has deixat un buit immens», concloïa el text.