Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Matamoros mirant a càmera

«És la p*** veritat»: Kiko Matamoros esclata el dia que torna a ser avi

Kiko Matamoros revela quina és la seva veritable situació econòmica i aprofita per atacar Makoke

Kiko Matamoros, col·laborador habitual de Telecinco, està vivint un dels moments més especials de la seva vida: acaba de tenir el segon nét. No obstant això, no tot és tan bonic com li agradaria, i és que el col·laborador encara arrossega alguns problemes amb Makoke.

Però la bona notícia és que la filla de Kiko, Laura Matamoros, amb qui gaudeix d'un vincle molt estret, ha donat a llum un nadó, Benjamín. El tertulià ha comunicat la notícia mentre estava treballant al programa 'Sálvame' i ha confessat que estava força emocionat.

Kiko Matamoros confessa que en un primer moment no li va fer il·lusió ser avi, però assegura que ara està encantat.

No té cap problema amb l'edat que té perquè considera que «només és un número» i que el seu esperit encara és jove. De fet, té energia per lluitar contra els seus enemics, per això ha atacat novament la seva exdona Makoke.

Makoke, en un acte promocional
Makoke hauria difós notícies falses de Kiko Matamoros | GTRES

Kiko ha de resoldre problemes força seriosos amb Makoke, ja que hauran d'enfrontar-se en un judici que podria acabar en tragèdia. El col·laborador s'arrisca a una condemna de sis anys de presó per un suposat delicte d'insolvència punible.

La model, que actualment treballa de tertuliana al programa 'Viva la Vida', tampoc està exempta de responsabilitat. Makoke s'enfronta a dos anys de presó perquè suposadament era conscient de les possibles irregularitats financeres del tertulià.

Caldrà esperar un temps per veure quina sentència dicta el jutge, encara que tot fa pensar que s'acosten temps convulsos. Kiko ha contret un deute milionari amb Hisenda i recentment l'han assenyalat com a morós.

El col·laborador de Telecinco ha decidit explicar el que ell ha catalogat com «la put* veritat», perquè considera que algunes persones estan sent injustes amb ell. Reconeix que fa un any devia 1.200.000 euros, però garanteix que ha anat pagant a poc a poc i que actualment només deu 711.000.

«S'han dit coses públicament que són mentida perquè vaig recomponent la meva situació com puc», explicava a 'Sálvame'.

Kiko Matamoros explota: “Se m'ha difamat”

Kiko Matamoros està dolgut perquè Makoke, seguint el seu discurs, ha mentit per fer-li mal i per intentar que els espectadors en parlessin malament. La model assegura que el seu exmarit continua tenint un deute amb Hisenda que supera el milió d'euros, però no és cert.

També promet que Matamoros només liquida 2.000 euros al mes d'aquesta quantitat, cosa que tampoc és certa, segons Matamoros. El col·laborador ha revelat que mensualment paga entre 15.000 i 20.000 euros del deute, i per això actualment només deu 711.000.

Segons Matamoros, ha estat «difamat públicament». «S'ha mentit i s'han exhibit documents que acreditaven la mentida que s'estava explicant. Les dades hi són i la llista és pública», declara referint-se al document que l'acredita com a morós.

Matamoros està en un dels moments més dolços de la seva vida, ja que ha aconseguit tenir una relació estupenda amb quatre dels seus cinc fills. Només li queda  reconciliar-se amb Anita Matamoros, la filla que va tenir amb Makoke

Tot i això, aquest és un assumpte que no el preocupa. De fet, creu que la jove està manipulada per la seva mare, i que amb el pas del temps la reconciliació arribarà.

Kiko Matamoros vol casar-se el proper any

Kiko ha celebrat el seu aniversari d'una manera molt especial: donant una notícia que marcarà un abans i un després a la premsa del cor. Té intenció de passar casar-se amb la seva nòvia Marta López Álamo, que és força més jove que ell.

La parella assegura que la diferència d'edat no és cap problema perquè sempre han estat molt enamorats. A més, Matamoros té intenció de tornar a ser pare, però vol esperar un temps perquè Marta López se senti preparada.

Segons ha explicat, podrien tenir el fill d'aquí a un parell de dos anys, i aquesta espera és una cosa que els omple d'il·lusió. El tertulià està tan feliç que inverteix el temps necessari per pensar en els seus problemes judicials.