Què vol dir: Sorpresa per la mascareta que ha fet servir aquests dies Bertín

La nova mascareta del presentador envia un clar missatge als polítics

El presentador Bertín Osborne en un acte publicitari
La nova mascareta de Bertín Osborne envia un clar missatge als polítics | GTRES


En les últimes hores, el presentador de televisió Bertín Osborne i la seva dona, Fabiola Martínez, s'han convertit en el centre d'atenció de tots els mitjans de comunicació. La parella ha decidit que prendre camins separats és la millor decisió per a tots dos, però els seguidors més fidels segueixen sorpresos per la decisió. 


Fabiola no s'esperava la visita de Bertín

Dos dies després de fer pública la separació matrimonial, després de 20 anys d'amor, l'exparella s'ha retrobat a la casa que encara comparteixen a Madrid, on Fabiola resideix amb els seus fills, Kike i Carlos. Segons afirmen des de la pàgina web de 'COPE', Bertín ha anat al domicili per poder veure a la seva família. Ara bé, la premsa no ha pogut parlar amb l'artista perquè s'ha amagat a la part de darrere d'un cotxe. 

Segurament, Bertín ha viatjat fins a Madrid per resoldre els temes legals pendents amb Fabiola i així aprofitar per veure els seus dos fills. El retrobament ha estat sorprenent i inesperat, fins i tot per a Fabiola, que minuts abans arribava al seu domicili i confessava davant la premsa que encara no sabia quan Bertín viatjaria fins a Madrid per veure els seus fills.

A més, la model ha volgut fer broma dient que «mai m'havia sentit tan important», davant l'expectació mediàtica que s'ha creat amb la ruptura. «Jo crec que el més important ja ho hem dit, no hi ha novetats, segueix tot igual. Segurament, quan avancem i tinguem les coses una miqueta més organitzades, també ho sabreu. Moltes gràcies», ha assegurat Fabiola.

No obstant això, i per a sorpresa de tots, sí que hi ha hagut novetats després de la imprevisible arribada de Bertín Osborne. La veritat és que ja feia mesos que el presentador no visitava Madrid, ja que treballa a Sevilla amb el programa 'El show de Bertín' de Canal Sur. 

Una mascareta amb l'acrònim VERD: 'Visca el Rei d'Espanya'

Durant la inesperada reaparició de Bertín Osborne s'ha pogut apreciar un detall que ha cridat molt l'atenció a les xarxes socials i s'ha fet viral. El presentador ha lluït una mascareta amb la corona de l'escut d'Espanya i l'acrònim VERD: 'Visca el Rei d'Espanya'. La mascareta de Bertín ha estat molt criticada a les xarxes socials, però també hi ha usuaris que comparteixen la mateixa ideologia.

L'acrònim VERD s'utilitza per defensar la institució i el paper que exerceix la monarquia espanyola. En l'actualitat, en un moment de gran convulsió política al nostre país, s'han creat diferents moviments per defensar el paper de la monarquia a Espanya i, sobretot, la figura de Felip VI com a rei d'Espanya.

Quan el rei emèrit, Joan Carles I, va fer pública la seva decisió d'abandonar el país pels escàndols financers, les xarxes socials, com Twitter, van començar a acumular milers d'opinions a favor i en contra de la seva decisió. Els ciutadans més afins a la monarquia espanyola han realçat la seva postura de suport a la monarquia espanyola amb aquest missatge: 'Visca el Rei d'Espanya', reduït a les sigles VERD, que segueix en tendència. Així mateix, és una manera de demostrar el seu rebuig al govern de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias.


Comentaris

envia el comentari