Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mila Ximénez, agafada de la mà del seu germà Manolo a la boda de Belén Esteban i Miguel Marcos

La sorpresa de Mila Ximénez als seus germans que no ha pogut complir

La família de la col·laboradora complirà el seu gran desig i viatjaran tots junts a un indret desconegut

L'equip de 'Sálvame' està molt afectat per la mort de Mila Ximénez. Han perdut a una gran companya, però també hauran d'acomiadar-se de la família Ximénez.

Els germans de la col·laboradora han participat esporàdicament en alguns programes. Concha, Nani i Manolo s'han guanyat el cor dels col·laboradors de Telecinco.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

L'actitud que han tingut durant la malaltia de Mila és admirable. Han atès a tots els mitjans de comunicació amb una educació exemplar.


Són conscients de la fama de la seva germana i han fet tot el possible per trencar els rumors i cuidar la seva salut física i mental. El final de la història no ha estat com s'esperaven, però la col·laboradora els tenia una sorpresa preparada.

La vida de l'escriptora podria ser una novel·la. Ha ressorgit de les seves cendres en més d'una ocasió i mai ha renunciat al que millor sabia fer: gaudir.

La revista 'Lecturas', empresa per a la qual treballava amb gran èxit, ha revelat quins eren els seus plans de futur. Volia fer un viatge amb la seva família per agrair-los tot el que han fet per ella.

Alba Santana va entrar en directe al programa de Jorge Javier Vázquez per participar en l'homenatge que li estaven fent a la seva mare. Es va comprometre amb l'equip a no perdre el contacte per honrar la memòria de Mila.

La filla del tenista també s'ha guanyat el cor de tots els espectadors. A més, Jorge Javier té molt bona relació amb ella i per aquest motiu li ha demanat que es quedi amb un últim record de la seva amiga: un abric.

Després de revelar aquest detall, ha confessat que li ha tornat les ganes de viure. "M'he reconciliat amb la vida", ha reconegut sense cap pudor.

La família de la col·laboradora complirà el seu desig

Mila ha superat tots els reptes que s'ha proposat, però no ha pogut complir el seu últim desig: fer un viatge amb els seus germans.


Manolo, el seu germà i home de confiança, ha concedit una petita entrevista. Ha assegurat que vol complir les últimes voluntats de Mila.

"Ella només volia estar a casa amb la família i l'hem complert rigorosament. Hem complert tot el que ens va demanar", explica.

A més, ha confessat que Ximénez estava preparant una escapada sorpresa. Ara bé, els seus plans no han pogut fer-se realitat i el seu cercle més proper s'ha compromès a dur-los a terme.

"Ho farem, ens va dir que ho féssim", assegura Manolo. Sempre que han tingut l'oportunitat s'han desplaçat als estudis de Telecinco per donar suport a la col·laboradora.

D'altra banda, podria ser que algú de la família concedís una entrevista al 'Deluxe'. Els espectadors volen saber-ho tot sobre la col·laboradora. Encara hi ha molts aspectes de la seva vida que mai s'han explicat i serien una autèntica 'bomba' per al món del cor.

La seva biografia és el contingut perfecte per a qualsevol programa. De fet, 'Sálvame' ha augmentat la seva audiència durant la tarda de l'homenatge.

Mila estarà molt orgullosa de tot el que ha aconseguit. Els espectadors ploren la seva mort, però també la recorden amb un gran somriure.