Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rubén, el xicot de Dakota, amb una altra noia

Surt a la llum una presumpta infidelitat a Dakota: «Volia menjar-me sencera»

El pare de la concursant celebra que hagi estat ara i no més endavant, tot i que diu que la seva filla s'emportarà un disgust

Dakota a 'Supervivientes'
Dakota està concursant a 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Dakota està sent una de les participants estrella d'aquesta edició de 'Supervivientes'.  Tot i que no era un personatge molt conegut i pocs eren els que sabien del seu pas per 'Hermano Mayor', la jove s'ha guanyat el seu paper en el programa, principalment, per les fortes discussions que ha protagonitzat amb Violeta.

Però ara, a Espanya, també és notícia, i no precisament per una bona causa. Cal recordar que Dakota va marxar a Hondures amb parella, Rubén. Bé, doncs sembla que quan torni hauran, com a mínim, de parlar molt seriosament sobre la seva relació. Tot va començar quan una noia va trucar a l'equip de redactors de 'Sálvame', per explicar que s'havia estat veient amb Rubén i que, fins i tot, havien arribat a intimar.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La versió de la noia

Davant la confessió, el programa no va dubtar en ficar-se en contacte amb ella perquè expliqués tot el succeït amb l'encara parella de Dakota.  Així doncs, la jove va explicar que van començar a tenir contacte a través d'Instagram i que, després d'intercanviar-se diverses converses, Rubén li va proposar veure's.  «Ell volia quedar amb mi. M'estava tirant la canya bastant, la veritat. Volia portar-me a un bon hotel i menjar-me sencera», explicava la noia. Rubén en tot moment ha reconegut ser la parella de Dakota, però segons va explicar-li, estaven passant per un mal moment.

En aquest sentit, quan la protagonista comentava els missatges amb les seves amigues, assegurava que va arribar a pensar: «Que porc. Tenint xicota».  A més a més, preguntat per si sabia què podia passar si els enxampaven, Rubén va respondre que «li donava igual. Quin poc respecte», lamentava la noia.

El pare de Dakota respon

Malgrat que Dakota es troba a Hondures, durant la intervenció de la noia al programa va resultar que estava el pare de la concursant de 'Supervivientes'. Era inevitable no preguntar-li per sobre com estava rebent aquesta notícia sobre la parella de la seva filla, i Paco va respondre això: «El poc que entenc és que hi ha molta gent que puja al carro. No obstant això, si fos cert, millor ara que més endavant, tot i que la meva filla s'emportarà una decepció». Caldrà esperar que Dakota arribi d'Hondures per saber la seva reacció, descobrir si perdona a Rubén o si, d'altra banda, li recrimina la seva actitud.

Rubén, el xicot de Dakota, amb una altra noia
La noia va ensenyar fotografies sobre la seva relació amb Rubén a 'Sálvame' | Telecinco

 

També et pot interessar...