Tania Llasera torna a provocar polèmica a les xarxes amb un posat en biquini

La presentadora ha volgut reivindicar els quilos de més amb unes imatges a les xarxes on apareix en biquini, la qual cosa ha estat criticada per alguns dels seus seguidors
Tània Llasera ha mostrat el seu cos en un biquini vermell | INSTAGRAM

 

Tània Llàsera sempre s’ha mostrat natural i acostuma a ensenyar sense complexos tots els aspectes de la seva vida privada, malgrat les crítiques a què es pugui exposar. Aquest cop, ha tocat un tema controvertit, l’aspecte físic i els quilos de més, i ho ha fet d’una manera divertida i sense vergonya: mostrant-se en biquini en unes fotografies que ha compartit a Instagram. 

 

Les seves imatges han provocat tota mena de comentaris, des dels positius que agraïren a la presentadora el seu intent per normalitzar els físics més grassonets, fins als qui han assegurat que «el sobrepès no és ni bonic ni saludable»

 

La presentadora es mostra al natural sota el hashtag «la meva cel·lulitis l'ensenyo jo»

Abans de marxar de vacances, la presentadora ja va sorprendre els seus seguidors ensenyant el seu físic vestida en un biquini d’estampat 'animal print’, amb la promesa que quan tornés de vacances ho faria de nou per presumir així dels quilos que hauria guanyat durant les vacances. I ha complert la seva promesa. Amb unes imatges on apareix amb un biquini vermell, Tània Llàsera ha presumit de corbes: «El que vaig prometre, posat per sorpresa amb quilos de més postvacacionals i biquini vermell per alegrar-me».

 

 

Alguns internautes li recriminen la seva actitud

Els comentaris han estat molt diversos, tant de positius, alabant l’autoestima i valentia de la presentadora, com de negatius, reclamant-li més responsabilitat: «El sobrepès no és ni bonic ni saludable, ja n'hi ha prou de ser políticament correctes», «Li dónes molt 'bombo' a això d’estar grassoneta», «Dius que ets feliç amb aquests quilos de més però parlant sempre del tema el que fa veure que sí que t'importa i t’acomplexa», «A ningú li agrada estar gras i crec que a tu menys amb el cos que tenies».

 

Després de les crítiques rebudes, la presentadora ha compartit noves imatges i ha volgut acabar amb la polèmica amb un nou missatge reivindicatiu: «Estic potent i ho sé, estic grassoneta i no plena de complexos i això noies doncs sembla que xoca. Jo no pretenc fer apologia de res, ni fer vergonya a ningú —els meus germans sofreixen—. Solament penso que el més saludable del món de les xarxes socials és poder arribar a les persones. La idea darrere d'aquests vídeos i dels posats per sorpresa en biquini aquests dies és la de normalitzar la cel·lulitis i les dones de totes les mesures».

 

La presentadora ha continuat assegurant que «el més saludable per a la teva ànima és estar còmoda en la teva pell, en el teu cos, i a vegades això costa veure-ho en aquest aparador de posats i vacances ideals. Deixem d'amagar-nos perquè sigui com sigui, miraculosament, donem la talla cada dia com a persones. Normalitzem allò que és normal, si us plau».

 

 

També et pot interessar...