Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco

Una traïció pot trencar la relació entre Rociíto i Fidel Albiac

Fidel Albiac i Rociíto podrien enfrontar-se després de sortir el gran secret

Fidel Albiac, marit i mà dreta de Rociíto, s'ha quedat sense alè en descobrir un succés que podria marcar un abans i un després. Rocío Carrasco s'ha fet íntima amiga del presentador Jorge Javier Vázquez, que ha traït el matrimoni d'un moment a l'altre. En concret, el català ha desvelat un secret que ha estat ocult durant molt de temps i que està generant unes conseqüències sorprenents.

Fidel Albiac ha estat acusat de cometre atreviments força greus, però tot fa pensar que és innocent i que no té res a amagar. Per la seva banda, la seva cunyada, Gloria Camila Ortega, insinua que l'advocat és una persona força fosca. Suposadament s'hi referia amb un terme força feridor que demostraria la seva presumpta tendència racista.

Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco
Fidel Albiac sempre ha estat el gran suport de Rociíto | GTRES

Davant d'això, Rociíto ha defensat el seu marit a capa i espasa, de fet està cada cop més lluny de retrobar-se amb la seva germana per aquest propòsit. Recordem que les filles de Rocío Jurado porten molt de temps sense parlar-se i tot feia pensar que aviat enterrarien la destral de guerra. Tot i això, la colombiana ha atacat durament Albiac i Carrasco no consenteix que ningú posi en dubte l'amor de la seva vida.

D'altra banda, Jorge Javier Vázquez ha revelat al programa 'Ya son las ocho' com es va assabentar Fidel de les acusacions que estava rebent. Segons sembla, l'advocat va negar les paraules de Gloria Camila i va assegurar que no l'havia insultat mai en termes racistes. Ara, aquest atreviment del comunicador podria costar-li un disgust a l'hereva de 'la Més Gran'.

Fidel sempre ha desconfiat de certes persones de Telecinco, ja que sap que la seva vida és massa sucosa per a determinats programes. Només li va allargar la mà a Jorge Javier per petició de la seva dona Rocío, però ara podria sentir-se tremendament traït. A més, hi ha la possibilitat que aquesta disputa sigui el principi d'una discussió matrimonial que generi conseqüències.

Rociíto farà l'impossible per fer feliç a Fidel

Rocío Carrasco sent que el seu marit Fidel és l'únic que sempre ha estat al seu costat, fins i tot li ha salvat la vida. De fet, va assegurar que va estar a punt de fer una bogeria i que l'advocat va arribar just a temps per impedir-ho. Així que, és probable que faci cas dels seus consells i s'allunyi de Jorge Javier, si ell ho considera necessari.

El presentador de 'Sálvame' no ha explicat res ofensiu sobre Albiac, però sí que ha posat sobre la taula una dada interessant. Sembla que està molt pendent de la cursa televisiva de Carrasco i que l'acompanya sempre que ha de visitar els platós de Telecinco. Encara que, de totes maneres, Jorge Javier ha intentat arreglar l'error que ha comès parlant bé de Rocío, la nova la reina del feminisme.

Alhora, hi ha alguns espectadors que no entenen el motiu pel qual l'exdona d'Antonio David Flores no té relació amb els seus fills. «Igual que hi ha mares que no es porten bé amb els seus fills, hi ha fills que no es porten bé amb les mares», explica Jorge Javier. Així, vol deixar clar que Carrasco no ha fet mai res ofensiu, simplement ha estat víctima d'un problema familiar que sembla etern.

Fidel Albiac imposa les seves normes i es fa el silenci

Rociíto intentarà per tots els mitjans que Fidel no es molesti amb Jorge Javier, ja que l'èxit del matrimoni depèn del presentador. És una cara força influent a Telecinco i Rocío Carrasco està vinculada a la cadena per diversos projectes importants. A més, encara que Albiac pretén romandre en l'anonimat, no vol que ningú parli sobre la seva persona, una voluntat que Jorge no ha respectat.

Així tot, la nova reina del feminisme travessa una etapa delicada i necessita reunir els màxims suports possibles. I és que no li és convenient enfrontar-se a Jorge Javier, així que internarà convèncer el seu marit perquè no aprofundeixi el conflicte. Tanmateix, caldrà esperar un temps per veure com es resol tota aquesta història.