Manuel Valls i Susana Gallardo celebren el seu casament a Menorca

L'intercanvi d'anells es va fer ahir als jardins de la propietat de Gallardo a Menorca

Susana Gallardo i Manuel Valls s'han casat aquest cap de setmana
Susana Gallardo i Manuel Valls s'han casat aquest cap de setmana | Cedida

Aquest cap de setmana ha estat el de Manuel Valls i Susana Gallardo els quals han celebrat la seva boda, un festeig que va començar el divendres i que acabarà aquest diumenge al migdia. Tot i que la parella va firmar l'acta del seu matrimoni el passat dilluns al Registre Civil de Barcelona, no va ser fins ahir al migdia que es va fer la cerimònia oficial. Les celebracions però van començar el divendres a la nit amb un còctel i sopar a les bodegues Binifadet de Menorca.

Ahir al migdia, Valls i Gallardo van fer l'intercanvi d'anells davant dels familiars i amics, uns 150 convidats, sota una carpa situada als jardins de la finca que té Gallardo a Menorca. Convidats i nuvis vestien de blanc i Gallardo va escollir un disseny de Ze Garcí en un to blanc trencat amb escot 'hatler' i lligat a la cintura que a més, tenia una obertura lateral adornada amb plomes que continuava fins a l'esquena formant una petita cua, segons recull 'La Vanguardia'. Per la seva part, Valls vestia una camisa blanca amb coll Ma, un pantaló i un barret panamà. 

Entre els convidats estrella de la boda hi havia Isabel Preysler
Entre els convidats estrella de la boda hi havia Isabel Preysler | Gtres

 

Isabel Preysler, Mario Vargas i els comtes de Godó

Els convidats es van asseure en tres taules amb els noms de París, Barcelona i Menorca, claus a la vida de la parella. La taula la van presidir la mare de Valls, Luisa Galfetti i els pares de la núvia, Antonio Gallardo i María Teresa Torrededía, juntament amb els acabats de casar i tres dels quatre fills de Valls i els tres fills més el gendre de Gallardo.

Entre els convidats van haver cares conegudes com Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa; Javier Godó i Marisa Falcó, els comtes de Godó; José Crechueras, el president del Grup Planeta i Atresmedia; i Columna Martí; Marià Puig, María Guasch i Marc Puig; Naty Revuelta; Paco Gaudier i Mercedes Arnús; Ed Reger i Isabel Suqué; Jaime Carvajal i Xandra Falcó; Paco Caro, Chus Ezquerra i tot un grup d'amics de Valls vinguts des de França.

Els convidats van menjar una crema freda de tomàquet, un plat de mar i muntanya, rap amb botifarra, un sorbet de mojito i una original ensaïmada de Menorca de més de dos metres de diàmetre amb nata fresca i xocolata calenta com a pastís de noces. Finalment, la celebració finalitzarà avui diumenge amb un dinar informal al club nàutic de Binisafua.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari