Verónica Sanz troba l'amor en una cara molt coneguda pels espectadors de TV3

Es coneixen poques dades personals de la presentadora. Ara ha obert el seu cor als seus seguidors de les xarxes socials.

Verónica Sanz
La presentadora també ha treballat a Cuatro i Telemadrid | GTRES

No és cap novetat que les estrelles de la televisió trobin l'amor entre companys de la professió i fins i tot, en cadenes rivals a la seva. Per tots és coneguda la relació que uneix als periodistes d'informatius Vicente Vallés (Antena 3) i Ángeles Blanco (Telecinco), però aquest exemple no en seria l'únic i avui en descobrim un altre que vincula a dues cares molt televisives, una de La Sexta i l'altre molt lligada a TV3.

Ha estat la pròpia co-presentadora de 'La Sexta Noche', Verónica Sanz qui ha compartit aquest matí una història d'Instagram on es podia veure al periodista Òscar Rodríguez debutant al programa 'Al Rojo Vivo'. El motiu de la seva aparició es deu al fet que és el responsable del programa 'Estación La Sexta' i per aquest motiu s'ha deixat veure al programa de Ferreras, una aparició molt aplaudida per la propia Sanz.

Òscar Rodríguez molt vinculat a la televisió catalana

Rodríguez va iniciar la seva carrera televisiva en programes de TV3, gairebé sempre acompanyant a Julia Otero en els seus programes. Entre aquest destaquen 'La columna' o més tard, el programa 'No em ratllis', on Otero conversava amb adolescents sobre diferents temes d'actualitat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari