Primer pla de Victòria Frederica.

Victòria Frederica accepta que l'amor s'ha acabat i destapa les infidelitats

Victòria Frederica ja no pot amagar la doble vida del seu avi

Victòria Frederica ha confirmat les seves sospites gràcies a una informació que l'escriptora Pilar Eyre, experta sobre la casa reial, ha publicat a Lecturas. Segons aquestes dades, el matrimoni entre Sofia i Joan Carles, avis de la jove, va estar ferit de mort abans de començar. El rei emèrit suposadament tenia moltes amants i va estar amb una altra dona poc abans del seu esperat casament.

Victòria Frederica defensa que el seu avi és la seva «persona preferida al món», així que mai no ha parlat de les infidelitats del monarca. Ha intentat guardar el secret, però la situació ha arribat a un punt complicat i és impossible dissimular o mirar cap a una altra banda. Les deslleialtats de Joan Carles són a sobre de la taula i tothom vol saber-ne més detalls.

Muntatge Victòria Frederica i Jorge Bárcenas
Victòria Frederica podria tenir problemes amb el seu xicot Jorge | Catalunya Diari

Victòria tampoc estaria travessant una bona situació amb el seu xicot Jorge Bárcenas, com a mínim això és el que assegura el programa 'Socialité'. Suposadament la parella fa molt de temps que està en crisi, però continuen tenint contacte perquè han signat una sèrie de contractes. La neboda de Felip VI prefereix no parlar del tema, encara que és possible que tingui explicació pel que està passant.

Victòria té molts assumptes pendents, així que la crònica que Pilar Eyre ha escrit a la revista Lecturas és el menor dels seus problemes. No són pocs els que asseguren que Joan Carles va ser infidel a la seva dona en una infinitat d'ocasions, traïcions que van fer que s'acabés l'amor. Segons la catalana, l'emèrit va arribar a prestar-li el seu anell de compromís a una de les amants, la comtessa Olghina de Robilant.

Victòria Frederica i el rei emèrit
Victòria Frederica vol protegir el seu avi de la pressió mediàtica | GTRES

Frederica ha descobert que suposadament l'emèrit té una llista infinita d'amants i que Olghina el va acusar d'haver-la deixada embarassada. «Olghina va declarar que Paola era filla de Joan Carles, però que no ho havia dit abans per no comprometre el casament amb Sofia. Hi havia altres dones a la vida de Joan Carles, des de Sara Montiel fins a Miss Brasil», escriu la periodista de Lecturas.

Victòria Frederica s'ha sincerat amb el seu entorn

Victòria Frederica està sotmesa a molta pressió perquè fa uns mesos la premsa la va convertir en una estrella i el seu personatge públic genera massa interès. El portal Vanitatis ha alimentat els rumors de crisi entre la jove i el seu xicot Jorge publicant una presumpta conversa secreta. Segons expliquen, la néta de Joan Carles li va dir a les seves amigues a la Fira de Sevilla: «A veure si em surt parella».

Frederica té moltes coses de què parlar i cada vegada guanya més pes, però hi ha temes que no tocarà públicament. Pot ser que en privat deixi de tapar les infidelitats del seu avi, ja que cada vegada hi ha més gent que coneix la informació. Però no es pronunciarà mai sobre aquestes traïcions davant de cap periodista perquè vol protegir la seva família.

La situació entre Sofia i el seu marit és més complicada del que sembla, almenys això és el que Eyre explica a Lecturas. El matrimoni porta molt de temps trencat i el pitjor de tot és que mai no han acabat de formar un equip unit.

«Tampoc Sofia estava enamorada de Joan Carles, al contrari del que sempre se'ns ha fet creure. Enamorada havia estat del duc de Kent, cosí de la reina d'Anglaterra». La cronista garanteix que la mare de la reina era qui decidia amb qui havia d'estar, ja que volia que fos una dona poderosa.

Victòria Frederica compta amb el suport dels seus pares

Victòria és una de les cares més influents de la crònica social i part d'aquest mèrit correspon al seu pare Jaume de Marichalar. L'empresari gaudeix d'una dilatada experiència al món de la moda, per això la seva filla brilla a cada esdeveniment al qual és convocada.

La cosina de Pablo Urdangarin ha de bregar amb la pressió mediàtica, però hi ha una cosa bona: guanya molts diners amb cada aparició. El programa 'Viva la Vida' assegura que ha arribat a rebre 6.000 euros per participar en un acte i deixar-se fotografiar. La propera reaparició estarà marcada per la falta d'amor entre Sofia i Joan Carles, tots volen saber què en pensa la influencer.