Xavi i família

Xavi Hernández celebra la Castanyada en família fent panellets amb els seus fills Àsia i Dan

L'exjugador del Barça i la seva parella Núria Cunillera, tot i ser al Qatar, no han dubtat de seguir aquesta dolça tradició catalana

Són moltes les famílies catalanes, sobretot aquelles amb nens petits, que quan arriba el 31 d'octubre, dia de la Castanyada, participen d'una de les tradicions més divertides: fer panellets de manera casolana. Qui no han dubtat en seguir aquest costum són, tot i viure a Qatar,  Xavi Hernández i la seva dona, Núria Cunillera, que han fet que els seus fills,  Àsia i Dana, s'embrutin les mans amb pasta de patata preparant aquest típic dolç català.

La mare dels petits ha estat qui ha compartit una imatge dels petits i un grup d'amics fent «una de les tradicions més dolces de Catalunya»  que «els nens gaudeixen moltíssim i va ser la primera que vaig fer quan era petita». 

La família ha celebrat també Halloween

Tot i això, com la majoria de pares, Xavi i Núria van celebrar també una de les festes més populars a tot el món. En una foto de família, es pot veure a l'Àsia com una dolça fada de conte i a en Dan com un entremaliat mag.   

També et pot interessar...