URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

«No sortiu», el consell d’una doctora de l’UCI, mare de l’actor català Enric Cambray

Cada dia els casos d’infectats augmenten considerablement

Imatge de l'actor català Enric Cambray
La mare de l'actor català Enric Cambray demana quedar-nos a casa per fer front al coronavirus | Facebook (@EnricCambray)

No surtis. Queda’t a casa. Jo em quedo a casa. Unes frases molt repetides en els darrers dies que s’han convertit en la consigna de molts i en el consell més recomanat per fer front al coronavirus. Davant la pandèmia, el govern espanyol ha declarat l’estat d’alarma, ha tret l’Exèrcit al carrer –generant crítiques a Catalunya– i ha tancat les fronteres de tot el territori. I l’únic consell factible per intentar frenar l’avanç d’aquest virus tan contagiós és «queda’t a casa». Quelcom que tothom va repetint a les xarxes socials i, fins i tot, persones reconegudes i ‘influencers’ fan, com és el cas d’Enric Cambray.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

No sortiu, la millor consigna per fer front al coronavirus

En realitat, l’actor català transmet les paraules que li ha dit la seva mare: doctora de l’UCI que, com molts altres sanitaris, es troben a primera fila ajudant tots els pacients. Dia rere dia, els casos d’infectats per coronavirus s’incrementen moltíssim i els professionals estan fent tot el possible per ajudar tothom, però demanen una única cosa: que ens quedem a casa.

Així, Enric Cambray ha compartit a través de les xarxes socials aquesta passada nit com està la seva mare, treballant a l’UCI ha vist com un altre pacient en estat molt greu ha hagut d’ingressar a la seva àrea, mentre que a planta n’hi ha de lleus i estan «desbordats a tots dos llocs». Per això, com a mare i com a doctora, li ha donat una consigna: «NO SORTIU».

En lletres majúscules perquè es vegi bé, ja que malauradament encara hi ha gent que es mostra irresponsable davant d’aquesta situació de crisi de salut mundial, provocant molta indignació entre la població que sí es queda a casa per contribuir al fre de l’expansió del coronavirus.

I, tot i haver d’estar en confinament, a favor nostre tenim les xarxes socials i internet, on sempre podem estar ben informats i, a més a més, compartir idees per fer el temps molt més amè, mantenint la calma i seguint instruccions oficials, ja que han garantit que no hi haurà falta de subministrament d’aliments ni aigua.


Comentaris

envia el comentari