La filla de l'anciana amb coronavirus morta a Madrid denuncia que no li volen fer la prova

L'afectada ha explicat que no van rebre cap informació

Control de temperatura pel coronavirus a l'aeroport de Milà l'1 de març
La filla denuncia manca d'informació, ja que assegura que els familiars no en sabien res | Catalunya Diari

Una dona de 99 anys de Madrid es convertia ahir en la tercera víctima mortal del coronavirusa Espanya. La família de l'anciana li va fer companyia durant aquests últims dies i ara la seva filla ha denunciat que en cap moment els van informar que la seva mare estava infectada pel virus, ja que la dona va donar positiu en una prova post mortem.

La filla ha explicat als mitjans que durant els sis dies previs a la mortels familiars van abraçar i besar a la dona amb tota normalitat i que fins i tot «ens va tossir a sobre» i que ha demanat sotmetre's a la prova per saber si està infectada o no, ja que pateix asma, però li han dit que «sense símptomes, no».

En cap moment em van dir que em protegís

La dona ha assegurat que en cap moment va rebre informació sobre el contagi de la seva mare: «No ens van dir res». Afegeix que duu una mascareta per iniciativa pròpia perquè «no m'han dit que havia d'anar protegida» i ha afegit que «m'han dit que ja em tornaran a trucar per veure si compleixo amb els requisits per poder fer la prova». L'anciana estava interna en una residència on hi ha 12 persones contagiades i on han pres la mesura de no deixar entra als familiars per evitar més contagis.

La xifra de contagis a tot l'Estat s'eleva a més de 280, amb principal focus a Madrid, i aquest dijous al matí s'ha conegut la quarta mort per coronavirus, també a la capital espanyola. La defunció s'ha produït al Centre de Gent Gran de Valdemoro.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari