Mercedes Milá, de desafiar el coronavirus a Itàlia, a aparèixer així a casa

La presentadora catalana ha reaparegut a la televisió mitjançant una connexió amb Espejo Público

Mercedes Milá al plató d' 'El Hormiguero'
Mercedes Milá ha reaparegut després de la seva tornada a Espanya | antena 3

De la mateixa manera que passa a 'El programa de Ana Rosa',Susanna Griso i el seu 'Espejo Público' segueixen al minut tot el que envolta el coronavirus. Els testimonis són una peça clau per al programa matinal d'Antena 3.

La presentadora d'Espejo Público contacta de manera habitual a través de videotrucada amb diferents punts d'Espanya per veure com està afectant en diferents llocs el coronavirus i la crisi que l'envolta.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Mercedes Milá apareix amb una aparatosa mascareta

Aquest mateix divendres, la presentadora catalana ha cridat en directe a Mercedes Milá, que ha sorprès Susanna Griso en aparèixer amb una màscara posada. Cal recordar que Mercedes Milá va estar uns dies atrapada a Itàlia, abans que es decretés l'estat d'alarma a Espanya. La que va ser presentadora de 'Gran Hermano' es trobava a Itàlia gravant el seu programa de Movistar +, 'Scott i Milá'.

«Ui, però tu vas amb la mascareta tot el dia posada?», Li ha preguntat Susanna Griso estranyada. «No. Estant a casa no la porto. Me l'he posat a tall d'homenatge als que la porten tot el dia per obligació i als que se la posen, com els companys de realització del teu programa», li ha respost Mercedes Milá.

Susanna Griso mantenint una connexió en directe amb Mercedes Milá. 3 abril 2020
Mercedes Milá ha reaparegut amb aquesta aparatosa mascareta | antena 3

Després d'aquest homenatge, Milá ha decidit treure's la màscara per fer la conversa més fàcil, ja que a vegades, amb la mascareta posada es distorsiona el so, quelcom que dificulta molt la comunicació, sumant el petit retard que existeix a les videotrucades.

Susanna Griso li ha agraït l'homenatge i l'ha dedicat a tot el seu equip tècnic, que treballa cada dia gairebé sense descans i amb la mascareta posada en tot moment, com a mesura d'higiene.

La crisi del coronavirus ha provocat que Milá i la productora del seu programa hagin hagut de canviar el tema de 'Scott i Milá'. En principi havia de tractar sobre un viatge de fi de curs de les alumnes del Sagrat Cor, lloc on també hi havia la germana de Susanna Griso. La impossibilitat de viatjar, però, ha provocat que de moment cancel·lin el projecte, que ja estava bastant avançat.


Comentaris

envia el comentari