IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Un nou atac amb ganivet sacseja França pocs dies després de l'assassinat d'un professor

URGENT

🔴 El Govern aposta per un confinament municipal de cap de setmana i més restriccions

Mor Maria Teresa de Borbó víctima del coronavirus als 86 anys

La Família Reial acumula diverses defuncions en aquests pocs mesos de 2020

El rei Felip i la reina Letícia arribant a la capella ardent de la infanta Pilar (08-01-2020)
La cosina del rei Felip moria aquest dijous a causa del coronavirus | GTRES

La Família Reial  es troba novament de dol. Aquest any no està resultant fàcil pels monarques. A principis de 2020 moria Pilar de Borbó, germana del rei emèrit. Poques setmanes després moria Cristina Elena de Borbó als 44 anys en un misteriós accident. Un mes després perdia la vida la seva mare als 72 anys per una aturada cardíaca.

Tot això succeïa abans de la crisi del coronavirus i només amb dos mesos de diferència. Ara, aquesta pandèmia ha arribat a la monarquia i ha afectat la cosina del rei Felip. Maria Teresa de Borbó-Parma, coneguda com ‘la princesa vermella’ ha mort aquest dijous a París a causa del CoVid-19.

Mor als seus 86 anys víctima del coronavirus

La cosina del rei va néixer l’any 1933 i era filla de Magdalena de Borbó Busset i Francisco Javier de Borbó i Braganza, príncep de Parma i de Plasencia que es va reivindicar com a rei legítim d’Espanya l’any 1952. El seu germà és Carlos Hugo de Borbó-Parma, històric dirigent i cap dinàstic de la Casa Borbó-Parma- la rama carlista que va voler apostar per aquesta família per regnar Espanya.

Ha estat el seu altre germà, Sixto Enrique de Borbó, qui ha confirmat la mort de Maria Teresa als seus 86 anys a París. També ha volgut anunciar que aquest mateix divendres s’oficiarà a Madrid un funeral en el seu honor.


Comentaris

envia el comentari