IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una escola italiana de Barcelona demana l'absència dels alumnes que hagin visitat el nord d'Itàlia

L'alumnat podrà fer un seguiment de les lliçons des de casa

Un grup de persones fent cua a les portes d'un supermercat a Itàlia el 23 de febrer de 2020
La crisi del coronavirus ha arribat a Europa després del contagi de més d'un centenar de persones a Itàlia | cedida

L'Istituto Statale Italiano Compresivo (ISICB) de Barcelona ha demanat els alumnes que hagin estat al nord d'Itàlia durant la setmana passada que no assisteixin a classe com a mesura preventiva per la possible exposició al coronavirus i el seu contagi. El complex educatiu comprèn, tal com informa 'La Vanguardia', les escoles d'infantil i primària Maria Montessori i les de secundària i el liceu científic Edoardo Amaldi.

La setmana passada es van suspendre les classes perquè va tenir lloc la Setmana Blanca. Així mateix, les famílies van aprofitar per viatjar a Itàlia. Per això, el director de les escoles, Carlo Prandini, ha recomanat que els alumnes que van estar al nord del país no vagin a classe durant almenys una setmana. «En cas que es produeixin símptomes, fins i tot lleus, és necessari sotmetre's a una visita, informant el personal sanitari que provenen d'àrees en risc, perquè es puguin realitzar recerques adequades amb finalitats de precaució», ha assegurat Prandini al mitjà citat.

Els alumnes que s'abstinguin podran seguir les classes des de casa

Paral·lelament, el director ha demanat que «s'eviti l'alarmisme injustificat i que s'adhereixin a les simples normes d'higiene proposades per les autoritats sanitàries locals». A més, cal dir que, malgrat la petició de l'institut als alumnes que hagin visitat el nord d'Itàlia els darrers dies, aquest segueix obert a tothom i, per tant, les classes no s'han suspès; per això, el professorat oferirà les eines necessàries perquè els alumnes que hagin d'abstenir-se per motius de seguretat puguin seguir les classes des de casa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari