Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Caprabo incorpora unes bosses de malla reutilitzables com a alternativa al plàstic

El supermercat ven aquestes noves bosses en packs de quatre i asseguren que es poden rentar

bosses reutilitzables caprabo

Les bosses es venen en packs de 4 i es poden rentar sense problema | Twitter (@caprabo)

 

La cadena de supermercats espanyola Caprabo ha incorporat una bossa de malla reutilitzable com a alternativa al plàstic. Tal com ha declarat la mateixa empresa, ho fan amb la finalitat d'avançar en el seu «compromís amb el medi ambient» i en la seva aposta perquè els consumidors puguin adoptar patrons de consum més sostenibles.

De moment, només s'utilitzarà per a la fruita i verdura

De moment, aquest mes l'agost, ha introduït en els seus supermercats una borsa de malla reutilitzable com a alternativa a la bossa de plàstic d'un sol ús en la compra de fruita i verdura a granel, ha informat la companyia aquest dimecres en un comunicat. En els seus objectius està augmentar el ventall  per a poder arribar a altres seccions del supermercat.

Les noves bosses de malla es poden rentar, la qual cosa facilita la seva reutilització i l'objectiu és reduir l'impacte en el medi ambient  i oferir als seus clients un ventall de solucions ampli, variat i sostenible, adequat a tots els tipus de compra.

fruites i verdures en bosses de plàstic
Aquesta iniciativa farà estalviar molts residus en plàstic | Greenpeace

 

Aguanten fins a 5 quilos de pes

Les bosses de malla reutilitzables es venen en un lot de quatre unitats, tenen una grandària de 35 centímetres per 30 centímetres i suporten un pes de fins a 5 quilos. Els clients les podran usar per a comprar fruita i verdura a granel,  i poden tancar-la amb uns cordons que tenen incorporats, pesen la compra en la balança i peguen l'etiqueta corresponent per al seu pagament al seu pas per caixa.

L'adhesiu de pesatge es pot retirar fàcilment  després de la compra i la bossa de malla pot rentar-se en cas que sigui necessari, residint la diferència respecte a la tradicional bossa de plàstic en l'ús repetit de la nova malla.

També et pot interessar...