Secció de fruites i verdures d´una botiga Family Cash

El conegut supermercat que obrirà una vintena de noves botigues a Catalunya

Aquesta franquícia catalana preveu obrir més establiments al territori català

El supermercat Caprabo expandeix el seu imperi a Catalunya i Andorra amb l'obertura de 18 establiments nous, com a part del seu pla estratègic d'expansió. L'any passat van invertir 6,1 milions d'euros i van crear 122 llocs de treball nous.

Caprabo obre fins a 18 noves botigues

En total van ser 11 els supermercats que Caprabo va obrir a la província de Barcelona, tres a Girona, un a Lleida, dos a Tarragona i un darrer a La Massana (Andorra), tal com va informar la companyia a través d'un comunicat.

Entre les diverses obertures, l'empresa va destacar la que es troba a Sant Joan Despí (Barcelona). La botiga té una superfície de 1.400 metres quadrats i una inversió de fins a dos milions d'euros. Gràcies a la seva obertura s'han creat 35 llocs de treball.

La resta d'establiments tenen 400 metres quadrats i obren cada dia de la setmana amb un horari molt ampli.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Un negoci en expansió

Una de les darreres obertures ha estat aquest mes d'agost a Salou  (província de Tarragona). El negoci té sis treballadors contractats i obre cada dia des de les 8.00 hores fins a les 00.00 hores.

Aquest també forma part del pla d'expansió de la franquícia. En total, Caprabo té a Catalunya 215 punts de venda i preveu que la xifra anirà en augment els propers anys.

Les campanyes de donacions de Caprabo

A part del seu pla d'expansió, Caprabo està buscant activament la causa solidària a què donarà suport el 2024. La companyia destaca pel gran altruisme i al llarg de l'any col·labora amb diferents entitats per recaptar diners.

És el tercer any consecutiu que l'empresa duu a terme aquest procés per recaptar fons i ajudar diferents causes solidàries o per protegir el medi ambient.

El 2020 van llançar la iniciativa i des d'aleshores els clients del Caprabo han realitzat més de cinc milions d'euros per comprar. Aquests diners han sumat més de 730.000 € i més de 79 entitats socials han estat receptores.

Durant el 2023, Caprabo ha seleccionat 11 causes i 22 entitats socials relacionades amb malalties rares, la violència del gènere, la protecció del medi ambient i dels animals, entre d'altres. Ara, estan començant a temptejar el terreny per veure de quina manera poden ajudar durant el 2024.