El demandat producte de Mercadona que podria tornar aviat a les seves prestatgeries

Encara que actualment no estigui disponible, encreuem els dits per tornar a trobar-lo

Tuits publicats per dos usuaris a la xarxa social, durant els mesos d'abril i maig de 2020
Són diversos els usuaris que demanen la seva tornada a través de xarxes socials | Twitter

Uns dies enrere, fèiem públic que ja podem tornar a trobar un dels productes més demandats de Mercadona, però resulta que això no s'acaba aquí. I és que, pel que hem pogut llegir a les xarxes socials, la companyia valenciana està estudiant que torni un altre dels seus productes estrella, que ja no es troba entre les seves prestatgeries: el iogurt de soja amb gust de vainilla.

Han estat diversos els usuaris que, a través de les xarxes socials, han expressat que troben a faltar aquest producte, i l'hi han fet saber a Mercadona.

«Volia saber si tornareu a portar els iogurts de vainilla de soja de la marca Hacendado», «des de fa setmanes no hi ha iogurt de soja i vainilla marca Hacendado en diversos súpers de Sevilla, el meu fill no pot consumir una altra classe de lactis i són els seus favorits», o «heu deixat de fabricar els iogurts de soja de vainilla? Porto des que va començar això intentant trobar-los i res», són alguns dels comentaris que publiquen els consumidors a les seves xarxes socials, etiquetant el Twitter oficial de Mercadona. 

Un dels usuaris ha comentat que aquest tipus de iogurt era dels pocs que el seu fill pot consumir, a causa que «és al·lèrgic a la proteïna de la llet, ou i gluten, per la qual cosa té poc assortiment».

La resposta de la companyia valenciana davant d'aquestes peticions ha estat la següent: «Comentar-te que ja no disposem d'aquestes postres en el nostre assortiment. Passem nota als responsables perquè sàpiguen que ho consumíeu habitualment i que us agradaria tornar a trobar a la venda».

Pel que podem intuir, nosaltres estem segurs que aquest producte no trigarà a tornar-se a veure en les prestatgeries de Mercadona, ja que han estat diverses les vegades en què la companyia valenciana ha fet cas a les peticions dels seus clients per tornar a oferir un producte.

Una alternativa a aquest producte

Mentre encreuem els dits esperant que reposin de nou aquest producte, Mercadonal'alternativa perfecta per als amants de la soja i la vainilla. Es tracta de la beguda de soja amb gust de vainilla, que està enriquida amb calci i vitamines B2 i B12. És ideal per a les persones celíaques, vegetarianes i veganes.


Comentaris

envia el comentari