La desescalada i la calor provoquen que es disparin les vendes de dos productes de Mercadona

L'arribada de l'estiu just quan la gent ja comença a sortir de casa ha tornat a canviar els hàbits de consum

Exterior d'un supermercat de Mercadona
La desescalada i la calor provoquen que es disparin les vendes de dos productes de Mercadona | CatalunyaDiari

De la mateixa manera que el confinament va fer que molts productes disparessin les seves vendes, la desescalada que estem vivint aquestes setmanes està provocant els mateixos efectes, tot i que en diferents productes. 

A més, a aquest desconfinament gradual se li ha sumat l'època de l'any en la qual ens trobem, principis de juny, gairebé entrant a l'estiu i amb diverses calorades avançades que han fet que ja puguem sortir al carrer en màniga curta, prendre el sol i anar a passejar i prendre alguna cosa sense tantes capes de roba. 

Tot això fa que ara mateix hi hagi dos productes que han vist disparades les seves vendes a les prestatgeries dels supermercats, i Mercadona ho acaba de confirmar, com ja fa de forma habitual, amb els seus productes propis. 

Antimosquits, els més demandats a l'aire lliure i a casa

Els primers d'aquests productes han sigut els que tenen relació amb els mosquits. Tant els repel·lents com les cremes i productes per alleujar els símptomes de les picadures s'han venut molt en les últimes setmanes, prova que ara la gent ja comença a sortir més al carrer. 

A més, es dona la circumstància que aquesta primavera en què hem estat tancats a casa ha plogut molt a moltes zones del país, entre elles algunes àrees de Catalunya que fins i tot han batut rècords de precipitació. Això, sumat al fet que els humans eren a casa, ha provocat un augment de la vegetació que al seu torn ha deixat sortir molts més insectes, entre ells els mosquits. 

Per això, molta gent no vol deixar passar més temps abans de tenir el seu repel·lent anti-insectes i evitar les temudes picades. Si arribem tard, les cremes per alleujar les picors també són gairebé imprescindibles a cada llar. 

Cremes solars, indispensables ara que arriba la calor 

Aquests, però, no han estat els únics productes que han augmentat les seves vendes durant la desescalada. En aquest cas, més que per les pluges i els insectes, és un efecte directe de la calor, que ja comença a causar estralls. Es tracta de les cremes de protecció solar, les vendes de les quals s'han quintuplicat en només unes setmanes. 

Els dermatòlegs ja van alertar amb el començament del desconfinament que la majoria de la població havia estat tota la primavera a casa, i que a causa d'això la pell no havia seguit el seu procés natural de protegir-se, de forma gradual, davant de la forta radiaciósolar que tenim a l'estiu. Per això, recomanen evitar les hores de més sol, sobretot les primeres setmanes, i posar-se sempre crema de protecció. 

Pel que sembla, gran part de la població ha escoltat les seves paraules i han decidit sortir en massa a comprar protecció solar, i per si no és suficient, també les denominades cremes 'aftersun', per pal·liar les principals conseqüències de l'exposició al sol, com les picors o les cremades. 

En aquest sentit, la companyia ha publicat fins i tot un llistat de consells a seguir per cuidar la nostra pell i protegir-nos dels primers raigs de sol de la temporada.


Comentaris

envia el comentari