ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Fred Perry captiva Barcelona amb la seva primera 'boutique' a Espanya

Una 'pop up store' de 50 metres quadrats al Born ofereix fins a l'octubre els polos més exclusius als amants de la corona de llorer
Fred Perry compta amb 200 punts de venda en espais multimarca a Espanya, però no en tenia cap d'únic  | Twitter | @ShoppingEspana

 

Fred Perry arribava el passat maig al cor de Barcelona amb una aposta única a Espanya: la seva primera botiga monomarca al país. La 'pop up store' de la coneguda firma britànica està triomfant entre els amants del casual i els nostàlgics de la filosofia mod i skinhead dels 80, que fins ara només podien trobar els seus polos, jerseis i complements en espais multimarca com UK Look o El Corte Inglés.

 

Enmig de l'encant del Born, al número 77 del carrer Rec, Fred Perry inaugurava un espai provisional fins a octubre, amb intenció de traslladar-se a una nova ubicació després de la prova de foc que, de moment, supera amb èxit.

 

Entonant amb les botigues de disseny que omplen el barri, la 'pop up' és una oda a la cultura urbana i a la música indie, una 'boutique' ubicada estratègicament, de caràcter exclusiu i amb una clara aposta al màrqueting d'experiències que va més enllà d'una simple compra, en honor al concepte de 'pop up store' que representa.

 

Només roba masculina

La botiga ven únicament la col·lecció masculina de la marca i, com a novetat, incorpora la col·laboració amb el dissenyador Raf Simons. Dos trets distintius d'una botiga que sembla estar agradant al públic i, en especial, als amants de la firma.

 

És una incògnita si els seus fidels ambaixadors saben que el nom de la marca respon al seu fundador, Fred Perry, considerat el millor tenista britànic de la història, per haver guanyat tres vegades Wimbledon, tres més l'Open dels Estats Units, una el d'Austràlia i una altra el Roland Garros. Un gran èxit en la seva carrera esportiva que ha heretat més tard el seu llegat en el món de la moda.

 

També et pot interessar...