ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

H&M esgota en la prevenda els vestits de la col·laboració amb Giambattista Valli

El llançament de la col·lecció va tenir lloc a la recent gala amfAR durant el festival de cinema de Cannes

Un dels vestits d'H&M
El tul és un dels teixits que més domina el dissenyador | H&M

Hi ha firmes de roba que per si soles ja són garantia d'èxit. Aquest és l'exemple d'H&M, que després de més d'una dècada al peu del canó demostrant estar sempre al costat dels seus clients, segueixi posicionant-se com una de les marques de roba més assequibles entre els consumidors i que millor acceptació tenen.

Però H&M no es queda mai enrere i també s'ha convertit des de fa anys en una de les firmes preferides per reconeguts dissenyadors internacional per a fer col·laboracions. Enguany l'escollit ha estat Giambattista Valli, un referent en la moda d'alta costura. 

Una col·lecció que deixa amb la boca oberta

Per aquesta ocasió, Valli ha dissenyat una sèrie de peces, especialment vestits de gala, que ja han deixat als fans de H&M amb la boca oberta. Tant, que tot i que la col·lecció no sortirà a la venda fins al mes de novembre, el passat dijous la firma va fer un prellançament a Cannes i una prevenda a la seva pàgina web. Bé doncs l'èxit ha estat tal, que ja s'han esgotat les existències d'uns vestits irresistibles i indubtablement impressionants.

Els vestits dissenyats en exclusiva per a H&M tenen el signe diferencial d'un Valli que demostra com ningú la traça que té a l'hora de treballar teixits com el tul. Segons paraules del dissenyador: «H&M m'ha donat l'oportunitat de dur la meva visió de l'estil i la celebració de la bellesa a un públic més ampli». «El meu objectiu és compartir amor per la bellesa i poder formar part dels moments feliços de totes les persones, per ajudar a crear històries d'amor en tot el món», va concloure. 

El dissenyador amb les models
Giambattista Valli amb les models a Cannes | H&M

 

El festival de Cannes, l'escenari perfecte

El llançament de la col·lecció va tenir lloc a la recent gala amfAR durant el festival de cinema de Cannes i va comptar amb la participació de models i 'influencers' com Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Chris Lee, H.E.R., Ross Lynch y Bianca Brandoloni d'Adda, totes elles acompanyades per l'assessora creativa d'H&M Ann Sophie Johansson. Les models van lluir algunes de les peces que, posteriorment es van ficar a la prevenda i que van causar sensació entre els assistents. Un dels vestits més espectaculars i sol·licitats va ser el creat íntegrament amb tul, de color fúcsia i amb un llaç a la cintura. 

Un dels vestits d'H&M
El blanc és un dels colors de la nova col·lecció | H&M

 

Altres espectaculars han estat un asimètric també de tul però en color rosa pal amb unes destacades ombreres que estilitzen encara més el cos de la dona. Altres colors com el blanc i teixits com la seda i l'organdí han causat els sospirs de les fans d'aquest dissenyador.

Els preus són variables en funció la peça i poden anar des dels 14,99 per alguns mitjons, fins als 580 euros. Cal destacar que Valli també ha dissenyat algunes peces per a homes que, sens dubte, són igual d'atrevides i característiques que les femenines.

Així doncs, les fans de Valli i d'H&M només podran gaudir d'aquests vestits, de moment, a través de les fotografies, ja que es van ficar a la prevenda el 25 de maig i en qüestió d'hores ja s'havien esgotat. El llançament oficial en botigues tindrà lloc el pròxim 7 de novembre.

La col·lecció també té peces masculines
Valli també ha dissenyat peces per a homes | H&M

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari