«Una poma per la vida», la iniciativa solidària per a sensibilitzar a la població sobre l’esclerosi multiple

La fundació Esclerosi Múltiple i Bonpreu i Esclat col•laboren junts en aquesta 12a edició

Cares conegudes com el presentador Quim Masferrer apadrinen aquest any la iniciativa
Cares conegudes com el presentador Quim Masferrer apadrinen aquest any la iniciativa | CatalunyaDiari.com

 

La Fundació Esclerosi Múltiple i Bonpreu i Esclat col·laboren junts per primer cop en l’organització de la 12a edició de la campanya solidària 'Una poma per la vida', una iniciativa que té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública pel que fa a l’esclerosi múltiple. La campanya tindrà lloc els propers 18 i 19 d’octubre als supermercats Bonpreu i Esclat i té com a objectiu recaptar fons i donar a conèixer aquesta malaltia neurodegenerativa amb la qual conviuen prop de 9.000 persones a Catalunya.

Com col·laborar-hi

Durant divendres i dissabte als supermercats Bonpreu i Esclat hi haurà persones voluntàries que animaran a la gent a comprar pomes al preu d’1,5 euros. A banda, aquelles persones que no es puguin desplaçar als supermercats però vulguin col·laborar amb la iniciativa ho podran fer de manera virtual a la web unapomaperlavida.cat.

Els padrins de la iniciativa, famosos

Cares  conegudes  com el  presentador  de  televisió Quim  Masferrer,  la periodista Xantal Llavina, l’actriu Lloll Bertran i el Mag Lari apadrinen aquest any la iniciativa solidària que comptarà amb algunes novetats respecte a edicions anteriors. Aquest any les pomes provindran de les comarques de Lleida i Girona, contribuint així a protegir l’economia local i apostant pel producte de proximitat.

A més, l’embolcall de la poma serà de paper i inclourà missatges molt divertits a triar com: «Aquesta poma té cor i és per a tu»,  «Ets la pera...però et regalo una poma», «Havia pensat a regalar-te una cosa sana...I he descartat l’enciam», «La temptació no és la poma, ets tu!». D’aquesta manera, amb la seva compra, es promouen també els hàbits saludables.

Aquest any, els fons recaptats es destinaran íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple,  que acompanyarà a les persones amb aquesta malaltia des del moment del diagnòstic i oferirà serveis com la neurorehabilitació,  l’intermediació laboral o el suport psicològic.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari