Imatge de la façana principal d'un Leroy Merlin

El llit de disseny de Leroy Merlin que et canviarà la vida: descans assegurat

Els llits han esdevingut un moble més d'emmagatzematge del dormitori

El descans és molt important, tot i que en depenen molts factors que poden alterar la nostra vida. Així que, per poder rendir al nostre dia a dia cal que dormim les hores recomanades, o almenys acostar-nos-hi. I és que la nostra salut també agrairà que descansem quan el cos ho demani.

Per tenir un bon descans és requisit indispensable tenir un bon lloc per dormir. I encara que és veritat que el paper fonamental el juguen el matalàs i el coixí, tenir també una bona base és necessària.

El llit és la part principal de qualsevol dormitori, ja que, més enllà de servir-nos per descansar, avui dia també té apartats que augmenten el lloc d'emmagatzematge a la nostra habitació. Per exemple, els canapès estan de moda per l'espai que tenen al seu interior.

Sumats als armaris, còmodes i altres mobles per emmagatzemar, fan un gran servei. I és que, amb el simple gest d'aixecar el nostre somier, tenim un ampli buit per guardar el que vulguem.

Un llit-niu amb molt d'espai

Tot i que acabem de dir que el canapè està en tendència, Leroy Merlin ha volgut anar més enllà reinventant el concepte dels llits-niu. Concretament, ha modernitzat aquest tipus de llit que han servit durant anys per tenir un llit supletori a la part inferior. No és una cosa nova, però sí de les més maques que pots trobar.

El llit-niu amb calaixos 'Vika' ens ofereix la possibilitat de tenir un moble amb un disseny sofisticat a la nostra habitació. A més a més, cal sumar-hi l'afegit que compta amb quatre calaixos a la part inferior força amplis.

Imatge del llit niu de Leroy Merlin
Podràs emmagatzemar allò que necessitis als seus quatre calaixos inferiors | CatalunyaDiari

I encara que es diferencia del canapè en el fet que la separació dels calaixos sembla que redueixi l'espai, no és així. Amb una gran amplitud poden donar cabuda a tot allò que vulguem col·locar al seu interior.

A més, tingues en compte el seu preu. Sí, perquè per 199 euros pots aconseguir un llit que encaixarà en el disseny de la teva habitació, donant-li un toc amb estil. A això suma-li el 'plus' que suposa que tingui tant d'espai per emmagatzemar, estalviant-te comprar mobles que facin aquesta funció.

Material sostenible i respectuós

Aquest llit-niu es ven únicament en color blanc, color de moda que segurament encaixarà amb la teva habitació. Així mateix, té l'afegit del material on està construït aquest moble que té unes dimensions de 197 x 160 x 37 centímetres.

Aquest moble compta amb el segell PEFC, és a dir, que té el certificat que la fusta utilitzada en la seva composició prové de boscos gestionats de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Imatge del llit niu de Leroy Merlin
Muntar-la no et farà perdre més temps del necessari | CatalunyaDiari

Per muntar-la, els qui la comprin no s'han de preocupar, ja que Leroy Merlin assegura que és fàcil i ràpid. Per això, el paquet inclou les ferramentes i els cargols que puguem necessitar per tenir llesta el nostre llit.

Quan l'hàgim muntat i col·locat, tocarà comprar el matalàs, ja que no ve inclòs. La mida pensada per a aquest moble és de 150 x 190, i descansarà sobre l'estructura construïda amb melanina d'alta resistència que farà que el nostre llit sigui durador.

Com guanyar espai d'emmagatzematge?

Ja t'ha arribat el teu llit de Leroy Merlín i l'has muntat? Doncs ara, toca veure com fas servir els calaixos per posar guardar coses. Per fer-ho, cal una bona organització per optimitzar l'espai i aconseguir que ens càpiga el màxim possible.

Hi ha diferents elements d'emmagatzematge per a aquest tipus de mobles. Per exemple, aquí te'n deixem dos que pots aconseguir a la mateixa botiga o a través de la seva pàgina web per un preu molt econòmic.

1. Funda estalvia-espai

Per 17,99 euros tens aquesta funda compacta indicada per aquells que vulguin emmagatzemar coses més grans. Permet emmagatzemar edredons, mantes i grans peces de roba en poc espai. A més a més, és impermeable i protegeix el que fiquem de la pols i la brutícia. D'altra banda, compta amb un sistema de buidatge de l'aire per aspiració i aconsegueix una reducció del 30% de l'espai.

Imatge de la funda estalvia-temps de Leroy Merlin
Podràs ordenar i estalviar alhora | CatalunyaDiari

2. Bosses d'emmagatzematge al buit

En aquesta segona opció podem aconseguir 10 bosses per emmagatzemar el buit de diferents mides. Per 25,99 euros només ens en podrem fer a través de la pàgina web de Leroy Merlin.

Amb elles aconseguiràs fins a un 75% d'estalvi d'espai, ja que les tres mides de les bosses són perfectes per guardar articles com roba de llit, coixins, mantes, roba, joguines toves i molt més. A més a més, són reutilitzables.

Imatge de les bosses d'emmagatzematge de Leroy Merlin
Només estan disponibles al portal en línia de Leroy Merlin | CatalunyaDiari

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp