Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Exterior d'una botiga Lidl acabada de construir amb el logotip i les finestres lluents

El lot de dues safates de forn de Lidl que tothom vol emportar-se: 5 €

Pots escollir entre la forma ovalada o rectangular

Utilitzar el forn a casa per cuinar ens pot oferir multitud de possibilitats. El nombre de receptes que s'hi poden fer són tantes que fan que sigui un element imprescindible de la nostra cuina. A més, fan que la nostra alimentació millori en cuinar de manera més saludable.

Sí que és veritat que això últim dependrà de nosaltres, ja que també pot ser que l'utilitzem per fer postres. De tota manera, qualsevol plat que vulguem realitzar amb ell té un mateix requeriment. I és que necessitarem recipients aptes per a forn per fer-lo.

No val un qualsevol, aquests han de ser resistents a les altes temperatures que puguin exigir els diferents cuinats. A més, atès que moltes vegades hi tallem el menjar, també han d'oferir resistència en aquest sentit. Però no et preocupis, que avui et portem dues opcions molt vàlides.

Fa temps que Lidl s'ha posat com a objectiu facilitar-nos el dia a dia de casa nostra. Per això, té a la venda tot el necessari per a això, incloent la nostra cuina. Ara mateix, té dos recipients pensats per cuinar al forn de gran qualitat que et sorprendran una vegada que els comencis a utilitzar.

Cartel de los horarios de apertura y de cierre de la tienda Lidl
Al basar de Lidl trobaràs una gran quantitat de productes, articles i accessoris al millor preu | Àngel Ullate

Resistents a la calor i a les ratllades

Ja t'hem dit que un requisit en aquest tipus d'articles és la seva resistència, i en aquest cas no tindràs cap mena de problema. Els recipients estan pensats perquè puguin suportar fins a un màxim de 400 ºC. El marge de receptes que es poden realitzar fins a aquesta temperatura és força ampli.

Però, no només això, ja que les ratllades i els talls tampoc seran un problema a l'hora d'utilitzar-los. I és que tots dos recipients tenen un esmaltat d'alta qualitat que els evita. D'aquesta manera, no haurem d'anar amb compte quan vulguem servir el nostre menjar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

També cal destacar el seu material, ja que farà que ens durin més temps a la cuina. Les dues opcions de recipients per a forn estan fabricades amb acer inoxidable. A més, ofereix la facilitat de poder ser netejats, si així ho volem, al rentaplats per a més comoditat.

Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Lidl de fons i els recipients per a forn resistents a talls i ratllades
Podràs escollir entre els dos models disponibles, o emportar-te-les totes dues per només 4,99 € cadascuna | Lidl, catalunyadiari.com

Pel que fa al preu, fins ara podies emportar-te cadascun per 6,99 euros. No eren especialment cars, però, tot i això, Lidl ha volgut rebaixar-los encara més fins a 4,99 euros. Aprofita aquesta oferta per sortir de recipients per a forn d'alta qualitat a un preu econòmic.

Pots escollir entre dos models

Lidl té un ampli assortiment d'articles per a casa nostra. Setmanalment, podem veure com a la seva secció de basar compta amb nous artefactes al millor preu. Però, també és veritat que si marxem al catàleg 'online' ens trobem amb una varietat molt més gran i amb un nombre més gran d'ofertes.

Aquests dos recipients de forn poden ser dels que fàcilment la cadena de supermercats alemanya posa a la venda a les botigues físiques. Però, de tota manera, estan disponibles a la seva botiga en línia per a qui estigui interessat. A més, compten amb tres anys de garantia i es pot fer qualsevol canvi de manera gratuïta si no ens convencen.

Podem triar entre dues formes diferents d'aquests recipients de forn de la marca Ernesto. D'una banda, hi ha l'ovalat, que té unes dimensions de 36 x 25 x 5,5 centímetres i pesa 630 grams. És perfecte per fer postres o per a qualsevol àpat que hi càpiga.

Per als que necessitin que el recipient sigui més ampli, hi ha una segona opció de manera rectangular. Aquesta mesura 42 x 29 x 4 centímetres i el pes és d'1 quilo. Ofereix més capacitat per cuinar plats més complets que fins i tot incloguin un acompanyament.