Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Neymar és la nova imatge de la fragància de Diesel

Neymar és la imatge de l'aniversari de la fragància 'Only the Brave' de Diesel

La marca ha afegit un tap daurat potent i s'ha imprès la imatge del tatuatge del tigre que porta el futbolista a la seva pell

Imatge de la nova ampolla de Diesel
El tatuatge de tigre de Neymar apareix a la nova ampolla | Diesel

 

La popular marca de perfums Diesel celebra enguany el desè aniversari de la fragància 'Only The Brave', ja que va sortir a la venda per primera vegada l'any 2009.

Per a celebrar els seus 10 anys de vida i èxits, la marca ha volgut comptar amb la imatge del futbolista brasiler Neymar. 'Spirit of the Brave', és el nou eslògan de campanya publicitària de la fragància que arriba amb tocs més orientals i amb detalls a l'olfacte en els quals ha col·laborat el mateix futbolista.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Una fragància amb uns tocs més orientals

Tal com han explicat des de Diesel, la nova fragància té notes verdes i cítriques que aporten frescor gràcies a la bergamota i el gàlban.  Les notes afustades i aromàtiques vénen de l'avet i el xiprer i té una base resinosa balsàmica i especiada gràcies a la selecció d'ingredients com el làdan i 'haba toka', coma nota més tropical.

Però més enllà dels nous tocs de perfum, la marca també ha volgut renovar una mica la seva imatge per tal de donar una versió més renovada del producte. En aquest sentit, tot i que manté l'ampolla amb la tradicional forma de puny, Diesel ha volgut incorporar altres detalls que denoten que és una edició diferent i que, a més a més, es compta amb la col·laboració de Neymar. 

Per això, s'ha afegit un tap daurat potent i s'ha imprès la imatge del tatuatge del tigre que porta tatuat el futbolista i que, sens dubte, és un senyal de la seva identitat. D'altra banda, la firma ha llençat tres models de formats diferents: el de 35 ml, el de 50 i el de 75.

 

 

També et poden interessar...