El nou producte que ha enamorat Eva González i tothom vol

Nosaltres sabem on les pots aconseguir

Tots sabem que Eva Gonzálezvesteix sempre adequada per a cada ocasió i amb uns looks perfectes, i és per això que des de fa temps s'ha convertit en una font d'inspiració de moda per moltes joves i a poc a poc s'ha anat guanyant un lloc com a referent de moda i estil.

També cal destacar que no tot ho fa l'estilisme, sinó que Eva també sap com portar-ho amb elegància i presència. Això fa que la model transmeti una seguretat increïble i que captivi a gran part de la població amb els seus 'outfits'.

Aquesta vegada el producte que s'ha emportat totes les mirades són les botes que la presentadora porta en una fotografia que ella mateixa ha publicat avui al seu Instagram. Al cap de pocs minuts de fer-se publica, la imatge s'ha inundat de comentaris elogiant a la protagonista i preguntes sobre les seves botes.

Les botes en qüestió són de color negre d'estil western, tenen un taló ample —això sempre és senyal de comoditat— i estan decorades amb unes corretges i sivelles metal·litzades als laterals que li donen un toc més atrevit i original.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Las esperas para empezar a grabar...

Una publicación compartida de Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) el

Ara estan de rebaixes un 40%

Aquestes són perfectes per aconseguir un look formal, combinant-les amb uns pantalons texans, una camisa i una blazer. Si en canvi vols un look més atrevit, te les pots posar amb un vestit de vol que tingui bastant color. La sort d'aquests botins és que combinen amb tot, no ens estranya que estiguin causant furor entre les seguidores de la presentadora i si les vols, nosaltres sabem on pots aconseguir-les!

Són de la marca 'STEVE MADEN' i es tracta del model 'UNO'. El seu preu inicial era de 149 euros però ara, durant les rebaixes, tenen un preu de 89,40 i estem segurs que es convertiran en el 'must' de moltes aquesta temporada.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari