Surt a la llum el secret de l'èxit de l'oli de Mercadona

L'oli de marca blanca Hacendado és un dels productes de més èxit de Mercadona

El cert és que son molts els productes de Mercadona que han aconseguit ser un referent dels consumidors, principalment per la seva relació qualitat-preu. Un dels productes més preuats pels clients habituals de la cadena és l'oli de marca blanca. Però que sigui de marca blanca no vol dir que sigui de baixa qualitat, i és que darrere d'aquest oli hi treballen diverses empreses i cooperatives de prestigi.

Un oli verge extra de gran qualitat

És el cas de la cooperativa sevillana Oleoestepa, que fabrica un oli d'oliva verge extra de gran qualitat. Darrer de l'oli suau, l'oli d'oliva, l'oli d'oliva intens i l'oli d'oliva verge es troba el grup Acesur. D'altra banda, l'empresa Maeva, amb seu a Granada, s'encarrega de l'oli d'oliva verge extra que es ven en envasos de vidre de 500 mil·lilitres i de l'oli d'oliva verge en esprai.

L'empresa Urzante, de Tudela, és l'encarregada de les ampolles de litre d'oli d'oliva suau de la marca Hacendado. Finalment, l'oli de llavors per fregir i l'oli de girasol és fruit del treball del grup portugués Sovena, amb presència a Sevilla.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari