Muntatge de fotos d'Almudena Cid amb Patricia Pardo.

Patricia Pardo rep una foto preocupant d'Almudena Cid i salten les alarmes

Patricia Pardo vol ser prudent perquè no té intenció d'ofendre Almudena

Patricia Pardo fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació i és una de les cares més aclamades de Telecinco. No té per costum parlar de la seva vida privada, ja que vol que els seus companys periodistes no li perdin el respecte. És conscient que la seva relació amb Christian Gálvez està a la boca de tots, així que ha optat per ser natural i no amagar res.

Patricia Pardo feia un any que estava separada del seu marit Fran Márquez quan es va fixar en Christian, el seu nou xicot. El problema és que l'antic presentador de Pasapalabra suposadament estava travessant una crisi matrimonial amb Almudena Cid. Segons el diari La Razón, Gálvez va renunciar a una possible reconciliació per començar una nova aventura amb la substituta d'Ana Rosa Quintana.

Primer pla d'Almudena Cid.
Patricia Pardo podria haver vist la foto d'Almudena Cid | Instagram

Patricia és una persona força estimada i tothom sap que no té res a veure en la ruptura de Christian i Almudena. Però és inevitable que n'hagi sortit esquitxada, per això es publiquen certs comentaris que poden ser ofensius. Cid no vol formar part d'aquest escàndol i ha optat per continuar amb la seva vida, de fet de mica en mica va superant el sotrac.

Patricia, igual que la resta d'usuaris d'Instagram, ha rebut una fotografia d'Almudena Cid força controvertida. L'actriu s'ha mudat a un nou domicili i ha publicat una imatge que ha fet saltar totes les alarmes. Està força més prima, malgrat que és cert que a la instantània apareix somrient i el seu estat d'ànim no és preocupant.

Patricia Pardo integra Christian al seu grup

Patricia és una dona responsable i sap el que pot fer millor és donar-li normalitat a la seva relació amb Christian Gálvez. Per aquest motiu passegen junts sempre que en tenen ocasió, ja que tots dos són conscients que l'actualitat és efímera. El que sembla que durarà més temps és el malestar d'Almudena Cid, que per a molts és la gran víctima de la situació.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant amb mascareta
Patricia Pardo i Christian Gálvez fan vida normal | Europa Press

Almudena està utilitzant les seves xarxes socials per expressar-se, però tampoc no vol alimentar el conflicte perquè no beneficia ningú. S'ha aprofitat del seu poder a Instagram per deixar clar que ja està instal·lada a casa seva. El problema és que ha publicat una fotografia que ha produït tota mena de rumors perquè suposadament ha perdut molt de pes.

La substituta d'Ana Rosa Quintana no s'ha pronunciat sobre aquest escàndol i no ho farà mai perquè sap les conseqüències que pot tenir. De moment l'únic que ha fet ha estat integrar Christian al seu grup d'amics. Recentment han gaudit d'un dinar al costat de Daniel Montero, un dels col·laboradors de la presentadora.

Patricia Pardo coneix els plans d'Almudena Cid

Patricia sap que Almudena seguirà el mateix camí perquè ella tampoc vol cridar l'atenció de la premsa rosa. Treballa com a actriu en una funció teatral força important i no té necessitat de protagonitzar determinats enrenous. Ha començat una nova aventura i, segons informa la revista Lecturas, ja ha completat la mudança.

Pardo està en boca de tots des que el programa Socialité va anunciar que era la nova parella de Christian Gálvez. En un primer moment va haver-hi periodistes que van posar en dubte la relació, però més endavant els implicats van confirmar la història. S'han convertit en la parella del moment i tothom sap que faran  parlar molt els pròxims mesos.

L'antic presentador de Pasapalabra està molt enamorat i sempre que pot enviar un missatge a la seva xicota. Aquest atreviment podria haver despertat la ira de Cid, que no se sentiria còmoda sent testimoni d'algunes situacions. Tot i això, en cap moment confessarà el que està passant perquè no té intenció d'ofendre ningú.