IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 El govern espanyol demana al Congrés prolongar l'estat d'alarma durant sis mesos

El producte de Mercadona d’1 euro que canviarà la vida de tota la família

És una de les joies de la secció de cosmètica i salut de la cadena de supermercats

Imatge del sabó de glicerina 100% marca Deliplus de Mercadona
Mercadona ven un sabó de glicerina 100% natural molt beneficiós per tota la família | Cedida

A mercat existeix una gran varietat de sabons per cuidar i netejar la nostra pell, però els més buscats, sense cap mena de dubte, són aquells 100 % naturals que protegeixen la nostra dermis i aquests són els que tenen base de glicerina, utilitzats per a mantenir l'estructura natural de la pell o eliminar impureses sense causar irritacions, i, fins i tot, per fer el nostre propi sabó.

Generalment per comoditat, sempre apostem per comprar aquells sabons que trobem als supermercats. Tanmateix, a les grans superfícies també existeixen productes naturals que cuiden la nostra pell i la dels nostres familiars. Com és el cas del sabó 100% natural de glicerina en pastilla de la marca Deliplus de Mercadona. Un fantàstic producte de 125 grams per només 0,90 €.

Com ajuda el sabó de glicerina a la teva bellesa i salut?

Combat els grans, barbs i acne

Els grans i barbs normalment apareixen per culpa de l’obstrucció dels porus de la pell, encara que alguns sabons industrials també afavoreixen la seva aparició. No passa això, però, amb els sabons de glicerina, ja que no són agressius amb la pell perquè no alteren les seves propietats, i, a més, ajuden a eliminar l'excés de greix.

Molt útil per a persones amb problemes de pell

Tots aquells que tenen algun problema cutani poden fer servir aquest tipus de sabó, ja que l'absència de productes químics ajuda a mantenir el pH neutre i la suavitat, aconsellat, fis i tot, per als nadons. I és que la glicerina és un alcohol totalment natural perfecte per a persones amb psoriasis, èczemes o dermatitis.

Manté la teva pell humida

Els sabons de glicerina tenen un efecte humectant, ja que aconsegueixen captar la humitat de l'ambient i així mantenir-la en la pell. Un producte natural, perfecte per a les pells seques i amb picor o descamació, entre altres afectacions.

Recomanable per a pells grasses

Els sabons de glicerina també són beneficiosos per a les persones amb pells grassesmixtes, ja que les seves propietats hidratants proveeixen d’hidratació a aquestes pells que la necessiten constantment per a evitar que es generi més greix.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari