El perfum més car del món es fabrica a Barcelona

Un empresari dels Emirats Àrabs, amb la seva firma de luxe barcelonesa 'Sagrada', llença la seva primera creació i la més cara mundialment

Sagrada, la primera firma de luxe barcelonesa amb fins cent per cent filantròpics, ja ha tret la seva primera creació a la venda. Es tracta d’un perfum-joia inspirat en el modernisme. És una estructura de base piramidal amb quatre perfums diferents, carregada de diamants i pedres precioses, i és el perfum més car del món fins ara valorat en un preu d’1,6 milions d’euros.

L’impulsor d’aquest projecte és un empresari dels Emirats Àrabs, Aamer Abdul Jalil, el qual va arribar a Barcelona per motius mèdics i va decidir quedar-se per la passió a la ciutat. I és també per aquest motiu que darrere d’aquesta joia hi ha un altre propòsit.

Inspiració artística

D’altra banda, aquest extraordinari perfum-joia està inspirat en Barcelona. Des de les característiques arquitectòniques que es poden trobar en diferents edificis modernistes i icònics de la ciutat com són les vidrieres o el trencadís. Aquests, estan realitzats amb una virtuosa tècnica centrada en els detalls i utilitzant materials com l’or, la plata, l’esmalt i pedres precioses. A banda de les pedres, que són 56 safirs i 26 maragdes, també incorpora 345 diamants.

Cal destacar el perquè s’utilitza una certa gamma cromàtica. Els quatre perfums estan inspirats en les quatre estacions i les diverses tonalitats que representen, així doncs, la fragància també serà diferent per cadascun dels perfums. Amb aquesta diversitat es vol transmetre l’essència que representa la ciutat.

Causa solidària

L’empresari té previst que amb el llançament del perfum, la meitat de la recaptació (800.000 euros) vagi destinada aquest primer any, a la Fundació Barça. Una entitat que compta amb diferents projectes, però entre ells, té un programa en concret centrat en el benestar emocional pediàtric.

La intenció és que pugui contribuir a una causa solidària i al mateix temps, donar a conèixer el gran patrimoni cultural que té la ciutat. També s’espera que amb el temps pugui transcendir el producte i poder vincular-se a altres àmbits com és el compromís social, l’art i la creativitat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari