Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Cuixart al Suprem

Cuixart surt de Lledoners per ser operat de l'oïda a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa

El president d'Òmnium Cultural podria tornar avui mateix a Lledoners

Jordi Cuixart al Suprem
Jordi Cuixart ha estat operat de l'oïda | Cedida

 

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha sortit aquest dimecres de la presó de Lledoners per operar-se de l'oïda  a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, segons ha informat el 'Regió7'. Després de ser intervingut aquest dimecres al centre sanitari manresà, podria tornar aquest dijous mateix a Lledoners, segons fonts citades pel diari. Les primeres informacions apunten que es tractaria d'una operació relacionada amb l'oïda.

El Suprem es pronunciarà sobre el permís de Cuixart quan s'apropi el part 

Precisament aquest dimecres es va saber que el Suprem no es posicionarà encara sobre si el president d'Òmnium podrà o no anar al naixement del seu fill i a acompanyar la mare de la criatura en els dies posteriors al part, tal com havia sol·licitat. La Sala de Vacances del Tribunal Suprem ha acordat que resoldrà sobre aquest permís extraordinari de sortida «un cop es tingui constància de la proximitat del part». El naixement està previst, en principi, per al pròxim 22 de setembre.

Cuixart ha demanat permís per poder acudir al naixement del seu quart fill. També ha sol·licitat poder estar les sis hores següents al part i unes altres sis hores diàries mentre la seva dona continuï ingressada al centre hospitalari. Ara per ara, el permís comptaria amb l'aprovació de la Junta de Tractament de la presó i també amb el de la Fiscalia. 

També et pot interessar...