Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un manifestant a una de les concentracions convocades per Tsunami Democràtic

Lúltim anunci de Tsunami Democràtic, arreu de Barcelona

Més de 25.000 persones s’han inscrit per assistir a la mobilització del Clàssic

Un manifestant a una de les concentracions convocades per Tsunami Democràtic
La convocatòria de Tsunami Democràtic preocupa els policies desplegats a Catalunya | Catalunya Diari
 

La sentència del procés que es va anunciar el passat mes d’octubre encara està vivint les conseqüències dels manifestants que no van acceptar les condemnes dels líders independentistes. Una de les entitats que més s’ha fet sentir des d’aquell dia és Tsunami Democràtic.

Després de les diferents protestes organitzades arran la sentència i les massives mobilitzacions que van convocar abans de les passades eleccions,  Tsunami Democràtic ja té el seu pròxim objectiu: el clàssic Barça- Reial Madrid que es jugarà al Camp Nou el pròxim dimecres.

La mobilització, anunciada pels carrers de Barcelona

Tot i assegurar que en un principi no intervindran en el transcurs del joc, i afirmant que només tenen una condició perquè el partit es jugui amb normalitat, la convocatòria de la plataforma ja supera els 25.000 inscrits. Així i tot, sembla que encara volen ser més.

Diversos espais municipals de Barcelona s’han aixecat avui amb una imatge molt diferent de la que va deixar la nit d’ahir.  Alguns cartells publicitaris, dependents de l’Ajuntament de la ciutat, han estat sabotejats i ara exposen l’anunci de la protesta que Tsunami té convocada pel Clàssic.

Ha estat el regidor del PP, Óscar Ramírez, qui ha denunciat la situació a través de Twitter. A la piulada pregunta, mencionant a l'alcaldessa Ada Colau, si aquesta publicitat «ha estat contractada o és directament un acte de vandalisme?». També ha exigit la retirada dels cartells i una explicació de l’ocorregut.

Més de 3000 policies vigilant la zona

Des de l’Ajuntament de Barcelona, per la seva banda, ja han assegurat que la publicitat serà retirada de «manera immediata». Les mateixes fonts també han afirmat que hi ha pocs casos visibles de sabotatge, només un parell.

Tsunami Democràtic ha cridat als manifestants a reunir-se a les 16.00 hores als afores de l’estadi culer. La protesta seguirà durant el joc i els policies destinats a la capital catalana, en total uns 1000 Mossos d’Esquadra i 2000 vigilants de seguretat privada, ja plantegen diversos escenaris de com podria acabar la mobilització.

També et pot interessar...