Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Casado, número 2 de VOX, es va gravar mentre conduïa, insultava un ciclista i treia creus grogues

José Casado, número dos de VOX a Mataró, es grava conduint i amenaça un ciclista

L’impulsor del grup ‘Segadors del Maresme’ fa tàndem amb Mònica Lora, exlíder de PxC, a les municipals

José Casado, número 2 de VOX, es va gravar mentre conduïa, insultava un ciclista i treia creus grogues
José Casado, número 2 de VOX, es grava conduint, insulta un ciclista i treu creus grogues | Twiiter (@JoseCasado_VOX)

 

Un vídeo que circula a través de les xarxes socials mostra  el número 2 de la llista de VOX a Mataró  (Maresme),  José Casado, gravant-se amb el mòbil mentre condueix, amenaçant un ciclista i presumint d’anar a retirar creus grogues independentistes.

José Casado amenaça un ciclista mentre es grava conduint  

Al vídeo, Casado afirma anar «endolladíssim»  i assegura que està a punt de «menjar-se a un puto ciclista», al que acaba insultant: «Fill de puta!», exclama en passar pel seu costat.  «Anem a treure creus!», acaba exclamant entre rialles. El vídeo-missatge va adreçat a un tal «Santi», a qui es dirigeix al principi de la gravació. Tot i que Casado intenta ocultar el seu rostre amb imatges sobreposades, en un moment del vídeo se’l pot identificar perfectament.

Les imatges, que no estan datades,  es podrien haver gravat fa un any, quan entitats sobiranistes van posar de moda la plantada de creus a les platges  de la comarca. Casado era en aquell moment l’impulsor del grup ‘Segadors del Maresme’ dedicat a retirar simbologia independentista de la via pública. Ara fa tàndem amb l’exlíder de PxC, Mònica Lora, a les eleccions municipals sota les sigles de Vox.

José Casado i Mònica Lora, exlíder de PxC, caps de llista de VOX Mataró
José Casado i Mònica Lora, exlíder de PxC, caps de llista de VOX Mataró per les eleccions municipals | (@JoseCasado_VOX)

Es dona la circumstància, que justament aquest dijous, sis alcaldes d’ERC al Maresme han presentat una denúncia per coaccions i amenaces contra els mateixos ‘Segadors del Maresme’, així com contra un veí de Mataró afí a moviments unionistes, Santi Pulido. La situació, expliquen, es ve repetint des del referèndum de l'1-O i s'ha intensificat en els darrers mesos amb assetjament directe als domicilis i negocis familiars dels alcaldes.

Sis alcaldes d'ERC al Maresme denuncien assetjament constant per grups d'ultradreta
Sis alcaldes d'ERC al Maresme han denunciat l'assetjament constant per grups d'ultradreta | CatalunyaDiari.cat

També et pot interessar...