Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas, en arxiu

Malestar a C's per l'arribada dels 'amics' d'Arrimadas a Madrid

El futur de la formació taronja passa per la transformació, més que per la renovació dels seus dirigents

Inés Arrimadas, en arxiu
Inés Arrimadas té el suport dels seus companys a Catalunya | Catalunya Diari

La dimissió d'Albert Rivera de C's després del fracàs electoral del passat 10-N, no ha deixat un escenari fàcil al partit.

L'elecció d'Inés Arrimadas com a successora de Rivera no ha arribat, precisament, com un bàlsam per la formació taronja, ja que  alguns companys creuen l'andalusa s'ha servit només de la confiança dels seus companys catalans. 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Carlos Carrizosa i José Maria Espejo han arribat a Madrid

En aquest sentit,  ha traslladat fins a Madrid la confiança de Carlos Carrizosa i José Maria Espejo, membres del partit que ja formaven equip amb Arrimadas durant la seva trajectòria al Parlament de Catalunya. Per aquest motiu, altres destacats líders de C's com Juan Marín, Begoña Villacís o Ignacio Aguada, veuen amb precaució aquesta maniobra de la política.

Tal com asseguren des de 'El Mundo', un membre de l'anterior executiva de C's ha assegurat que: «La renovació no es pot limitar a un canvi de noms, és imprescindible abandonar l'asfixiant estructura jeràrquica que va imposar Rivera, permetre el debat lliure en els seus òrgans de govern i que el nou poder territorial guanyi veu i llibertat de moviments».

El futur de la formació taronja passa per la transformació

Així doncs, des del partit creuen que el futur de la formació taronja passa per la transformació, més que per la renovació dels seus dirigents. De tal forma, es podrà trencar amb la dinàmica de Rivera que, sens dubte, no ha donat els fruits esperats.

Ara cal esperar per saber com segueixen movent les fitxes Arrimadas i per esbrinar si, finalment,  el partit proposa un altre candidat alternatiu a l'andalusa establerta a Catalunya pel congrés previst el pròxim mes de març del 2020.

 

També et poden interessar...