El Parlament tomba la moció de censura contra el president Quim Torra

La proposta ha comptat únicament amb els vots a favor de C's i el PPC

El Parlament de Catalunya ha rebutjat la moció de censura impulsada per Ciutadans
El Parlament de Catalunya ha rebutjat la moció de censura impulsada per Ciutadans | CatalunyaDiari

El ple Parlament ha conclòs la sessió de la moció de censura contra el president de la Generalitat, Quim Torra, amb la votació que ha tombat la iniciativa de Ciutadans. De fet, només els 36 diputats del partit liberal i els quatre del PPC han donat suport a la moció de censura que pretenia destituir Torra i investir Lorena Roldán com a presidenta de la Generalitat. 

Rebutjada la moció de censura contra Torra

Tal com estava previst i anunciat, els 76 vots dels diputats de JxCat, ERC, Catalunya En Comú Podem i la CUP han rebutjat la moció de censura, deixant liberals i conservadors sols en el seu suport, i amb els 17 escons del PSC abstenint-se. Els diputats han hagut de manifestar el seu vot un per un, en veu alta i sent cridats des de la Mesa.

La sessió d'aquest dilluns al Parlament ha acabat amb els aplaudiments tant dels independentistes com dels diputats de Cs, després que el president de la cambra, Roger Torrent, hagi llegit el resultat final de la votació.

Lorena Roldán ha presentat la moció de censura contra Torra tot i saber que previsiblement no tiraria endavant, però durant les seves intervencions ha repetit que era necessari impulsar aquesta iniciativa en un moment en el qual, segons ella, des dels partits independentistes i el Govern, «s'ovaciona a presumptes terroristes», referint-se als membres dels CDR empresonats.

També et pot interessar...


Comentaris
Patricia García Ventura
C's els nous terroristes de la política
Bea de miguel
Em. Sembla. Una. Oportunista per do ar. Se a veure cap a les eleccions estan morts

envia el comentari