Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toni Soler és el creador de Minoria Absoluta

Toni Soler a Eduardo Inda en resposta al dèficit de Catalunya: «Feu-nos fora!»

El periodista s'ha dirigit a Inda en resposta a una notícia publicada a 'OK Diario'

Toni Soler és el creador de Minoria Absoluta
Toni Soler ha volgut respondre a Eduardo Inda respecte al dèficit català | Catalunya Diari

 

Toni Soler ha fet una petició a Eduardo Inda arran d'una publicació del seu mitjà  'OK Diario' després que aquest lamentés el dèficit català. «Catalunya mai havia depès tant de l'Estat: els espanyols financem un 82% de les seves despeses» lamenta en el titular d'un informe que encara va més enllà.

L'informe sobre el deute

El diari afirma que la comunitat «reconeix un deute històric, a data de juny del 2019, de 79.218 milions d'euros». La culpa, segons aquest, és del «procés i els constants desafiaments de Mas, Puigdemont, Torra i companyia» que «han provocat una situació de la qual només poden sortir demanant ajuda a aquells dels quals es volen separar. Paradoxal, no?».

«Del total del deute que té Catalunya avui dia, només un 5% correspon a bons i un 11% als bancs. El restant el paguem tots els espanyols» expressa el diari, una frase no gaire encertada, ja que sembla que deixi a entendre que els catalans —qui també paguen el deute—, no són espanyols.

La petició de Toni Soler

Davant aquestes paraules, el periodista i historiador Toni Soler ha volgut respondre-li a Twitter després d'haver llegit l'informe, n'ha tingut prou amb dues paraules i dos signes d'exclamació per fer una petició: «Intolerable! Feu-nos fora!» diu el director del programa de TV3 'Està passant', qui llença una pulla directa a Eduardo Inda.

Molts altres usuaris també han aprofitat per contestar a Inda i també a Toni Soler. «El ques'ha de fer és expulsar Catalunya d'Espanya, que se'n vagin i es busquin la vida» comenta un tuitaire, mentre que un altre assegura amb un to visiblement sarcàstic: «Hem d'expulsar a aquests indesitjables del nostre ric país! Fora! Fora!». 

També et pot interessar...