Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Iceta

El PSC evita alinear-se amb Ciutadans i PP i s'abstindrà en la moció de censura

Els socialistes consoliden l'aposta per la tercera via

Iceta
Miquel Iceta, als passadissos del Parlament | CatalunyaDiari.cat

 

 La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, ha anunciat aquest dimarts que els socialistes s'abstindran en la moció de censura que Cs ha presentat contra el president de la Generalitat, Quim Torra, perquè  «Torra és el problema, però C's no és la solució ».

En una roda de premsa, ha recordat que el PP va plantejar no fa molt la presentació d'aquesta moció de censura contra el president i que la llavors líder de Cs a Catalunya, que va guanyar les eleccions, La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados , ha anunciat aquest dimarts que els socialistes s'abstindran en la moció de censura que Cs ha presentat contra el president de la Generalitat, Quim Torra, perquè  «Torra és el problema, però C's no és la solució ».    

Davant els mitjans, ha recordat que el PP va plantejar no fa molt la presentació d'aquesta moció de censura contra el president i que la llavors líder de Cs a Catalunya, que va guanyar les eleccions, va refusar aquesta possibilitat  «Què ha canviat? L'únic que ha canviat és que hi ha una convocatòria electoral i que els van malament les enquestes», ha sostingut Granados, que ha assegurat que C's no s'ha posat en contacte de moment amb ells.

Granados ha explicat que el país necessita un bon Govern que respecti la llei i faci crides des del diàleg. També ha considerat que els diputats de la formació taronja han defensat «amb molt poca esma» la iniciativa a la Junta de Portaveus i ha recordat que quan el PP va posar sobre la taula aquesta proposta, fins i tot Cs va descartar-la perquè «no donaven els números i contribuiria a unir l'independentisme».

També et pot interessar...