Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quim Torra al Palau de la Generalitat

Torra contra la crisi interna de C’s: «‘Nos vamos de C’s’, com més aviat millor»

També ha criticat que Rivera menteixi, ja que el govern francès no l’ha felicitat per les seves aliances

Quim Torra al Palau de la Generalitat
Quim Torra ha carregat contra la crisi interna que viu C's com a conseqüència de la gestió de Rivera | Cedida

 

El president de la Generalitat,  Quim Torra, ha carregat aquest dimecres contra la crisi interna que viu C’s després de les renúncies que han protagonitzat alguns membres de la direcció i la gestió que està duent a terme d'aquest fet el seu líder, Albert Rivera.

Fuga massiva de C’s

«Això va a un ritme diabòlic. Més que 'Vamos C’s' el tema ja és 'Nos vamos de C’s' i com més aviat millor», ha etzibat durant la sessió de control del Parlament a la diputada de C’s Lorena Roldán, que li ha preguntat per la iniciativa de l'ANC d'impulsar un cercador d'empreses afins al sobiranisme.

Per a Torra, Rivera ha hagut de passar per la vergonya que el Govern francès desmentís que el seu president, Emmanuel Macron, el felicités per les seves aliances: «I per escandalós, les mentides cada minut, quan  diuen que no tenen pactes amb VOX i surten els de VOX i els ensenyen. I per fugitiu Rivera, On és Rivera? Per fugits, Manuel Valls, Toni Roldán, Javier Nart, Juan Vázquez i Raúl López Vaquero. I no sé si en aquests minuts d'amable conversa haurà saltat algú més de C's».

També et pot interessar...