ARA MATEIX

🔴 Jordi Cuixart surt de la presó de Lledoners

Agredeixen als tres presumptes violadors d'una dona a Múrcia

Els presos han estat traslladats a un mòdul en el qual es firma un contracte de disciplina
Els detinguts per la presumpta violació d'una dona a Múrcia han estat agredit a la presó | EFE

 

Tres persones han estat detingudes per violar, presumptament, a una dona a Múrcia aquest cap de setmana. El dilluns, segons han confirmat Institucions Penitenciàries, els tres acusats van ser agredits dins la presó, on van ingressar el diumenge en presó preventiva.

 

Agressió en una zona sense càmeres

L'agressió va tenir lloc durant la sortida de les cel·les, en un dels replans de les escales just quan els interns sortien de dinar, en un espai, que a més, no disposa de càmeres de vigilància. Els funcionaris de la presó van sentir un tumult i es van dirigir fins al lloc, en arribar es van trobar als tres presos alterats, un amb un tall al front i l'altre sagnant pel nas. 

 

Els funcionaris consideren que és quasi impossible determinar quins dels interns van intervenir en l'assalt, per una banda, per la falta de càmeres de vigilància, i per l'altra, per la quantitat de gent que hi havia en aquell moment al lloc dels fets.

 

En un principi els ferits van ser atesos a la infermeria del centre penitenciari, però per protocol, el metge va decidir traslladar-los a l'Hospital Virgen de la Arrixaca. Les ferides van ser considerades lleus en el cas de l'home que va rebre un cop al nas, però moderades en el cas del tall al front, ja que aquest va requerir quatre grapes. 

 

Per evitar nous altercats, els detinguts van ser traslladats a un altre mòdul conegut com a 'Mòdul de Respecte', en el qual, segons indiquen fonts penitenciàries, els interns firmen un contracte per escrit per respectar les normes d'higiene, convivència i disciplina de grup. 

 

Els presos van agredir i violar a la víctima

La titular del Jutjat de Guàrdia va ordenar l’ingrés a presó provisional dels tres detinguts acusats de violar a una dona aquest dissabte en un domicili de Múrcia, concretament al carrer Santa Rita. A més d’aquests tres, hi va haver una quarta detinguda que posteriorment va ser posada en llibertat amb l’obligació de comparèixer davant el jutjat, aquesta, està investigada per un delicte d’omissió del deure de socors.

 

La investigació segueix oberta i la Policia Nacional intenta esclarir els fets per saber com es va produir la violació. La víctima va ser trobada per un vianant, a les 13.07 hores, i va avisar al 112 en veure que la dona presentava diversos cops i sang.

 

La víctima, d’origen estranger, va explicar que els tres detinguts l’havien assaltat a l’interior d’un edifici i que, després de colpejar-la, la van obligar a entrar a l’interior d’un domicili, lloc on l’haurien violat.

 

També et pot interessar...