Brutal pallissa a un vigilant del metro a l'L3, a Paral·lel

Un dels agressors ha pogut ser identificat poc després

Durant la matinada d'aquest dijous, un vigilant de seguretat del metro de Barcelona ha estat agredit violentament a l'andana de la línia 3 de l'estació de Paral·lel. Segons informa 'Crònica Global', el vigilant s'ha dirigit a un grup d'homes que no havia validat el bitllet i aquests han respost amb extrema violència, donant-li diversos cops al cap.

Els fets s'haurien produït vora les 06.00 hores a l'estació de metro i moments després es traslladaven diversos agents dels Mossos d'Esquadra. A l'arribada de la policia, han pogut identificar un dels atacants, que no portava cap documentació. Per part seva, la víctima de l'agressió ha estat atesa per la mútua laboral de Prosegur.

Segona agressió en 24 hores

Manuel García, secretari general del sindicat de la policia local (SAPOL), assegura que durant la tarda del dimecres es va produir una altra agressió a dos agents de la Guàrdia Urbana. Aquests van rebre una pluja de pedres a l'L1, a Catalunya. Els dos agents i tres ciutadans van resultar ferits, tots de caràcter lleu.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari