Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'incendi entre Xerta i Paüls.

Alerta per un nou incendi ara mateix a Catalunya: desplegament massiu de Bombers

Els Bombers de la Generalitat treballen a hores d'ara amb un total de 21 dotacions en l'incendi entre Xerta i Paüls

Alerta per un incendi a les Terres de l'Ebre. Els Bombers de la Generalitat treballen a hores d'ara amb un total de 21 dotacions —17 de terrestres i 4 d'aèries— en l'incendi de vegetació que s'ha produït entre Xerta i Paüls, a la comarca del Baix Ebre. L'avís de les flames s'ha rebut a les 14.38 hores. 

Els Bombers expliquen que els flancs, de moment, avancen en descendent a camps i a uns 700 metres de la carretera TV-3541. Els Bombers hi treballen a hores d'ara per a poder-lo establitzar. 

L'incendi de Canejan, controlat 

Els Pompièrs d'Aran van donat per controlat aquest passat diumenge al vespre l'incendi que va cremar a Canejan i que va afectar unes 280 hectàrees. Els Pompièrs i els Bombers de la Generalitat col·laboren encara per a apagar el foc i divendres ja van estabilitzar el flanc esquerre. El passat dissabte, el van donar per estabilitzat. L'incendi afecta superfície forestal en una zona de difícil accés fronterera amb França i ha calcinat tres edificacions de muntanya.

L'incendi afectava la superfície forestal en una zona de difícil accés fronterera amb França i ha calcinat tres edificacions de muntanya. Els equips d'extinció treballaven perquè les flames no s'escapéssin d'aquests límits, però alhora les deixaven fer intentant que arribessin fins al final de la zona marcada. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Els Pompiers d'Aran hi van destinar almenys 7 dotacions terrestres (2 camions d'aigua, 4 vehicles lleugers i 1 vehicle de comandament), mentre que els Bombers hi van enviar un total de 6 dotacions.

Ensurt per un incendi a Miami Platja

En aquesta línia, els Bombers de la Generalitat han explicat minuts després que s'ha extingit un incendi a Miami Platja, a la urbanització Casalot, de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Ja s'han retirat les 5 dotacions dels Bombers que hi treballaven. L'avís s'ha rebut a les dues del migdia. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!