Ana Julia Quezada declara en el juicio con jurado por el crimen de Gabriel Cruz

Ana Julia podria haver enverinat Gabriel dues vegades abans de matar-lo

L'acusada hauria buscat a Youtube informació sobre «les deu plantes més mortals del món»

Duríssimes novetats sobre el crim de Gabriel Cruz. Durant el segon dia de judici per la mort del nen a mans d'Ana Julia Quezada el passat 27 de febrer de 2018, l'advocat de l'acusació, Francisco Torres, ha afirmat que  l'autora confessa hauria intentat enverinar el menor en dues ocasions durant un mes, abans de cometre l'assassinat.

Hauria buscat plantes mortals a Youtube

Torres ha recordat que Gabriel va posar-se malalt dues vegades durant l'últim mes abans de morir, amb vòmits i dolor abdominal, després d'haver passat el dia amb el seu pare i l'acusada, que no ha volgut dir res al respecte. L'advocat ha insinuat que els problemes que va tenir el menor, com també la seva àvia, haurien estat causats per una sèrie de plantes verinoses. 

De fet, ha mostrat una cerca que Ana Julia va realitzar a través de Youtube al seu ordinador, sobre «les deu plantes més mortals del món». Ella ha descartat en tot moment haver-se interessat per les plantes amb la intenció d'enverinar ningú. «La meva neboda és esteticista i fa mascaretes amb aquestes plantes», justificava.

Ana Julia nega haver intentat enverinar el nen

Ana Julia negava doncs haver utilitzat les plantes verinoses en qüestió i, fins i tot, que Gabriel hagués estat malalt les setmanes prèvies al fatídic 27 de febrer. Però la seva pròpia filla, que també ha declarat, ha negat aquesta afirmació de la seva mare.

El que sí que ha reconegut Ana Julia és que va matar el menor, tot i insistir que  el va afogar per accident, «perquè callés». Assegurava també no haver estat capaç de confessar els fets i que, després dels dotze dies de cerca del nen, va desenterrar el cos i el va portar a casa seva a la localitat de Vícar, amb la intenció, segons diu, de suïcidar-se.

També et pot interessar...