Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Furgó de la Policia Nacional a Badalona

Apareix mort un testimoni clau del doble crim de Susqueda

El cadàver de Bartomeu Soler Casadellà ha estat trobat davant de la seva cabanya dimarts

Furgó de la Policia Nacional a Badalona
Un dels testimonis clau del crim de Susqueda ha aparegut mort dimarts | Twitter (@ALBIOL_XG)

Un testimoni clau del crim de Susqueda va aparèixer sense vida davant la seva cabanya, segons avança 'El Punt Avui'. Es tracta de Bartomeu Soler Casadellà, un home que vivia en una barraca als marges del pantà, i que es va convertir en personatge clau de la investigació del doble crim.

Bartomeu hauria mort accidentalment

Bartomeu vivia en una barraca als marges del pantà, en concret a la zona de la Font del Borni, i era un testimoni clau en la mort de Marc i Paula, la jove parella desapareguda el 24 d'agost del 2017 que va ser trobada morta molt a prop de la seva barraca un mes més tard. Ara, l'home ha estat trobat sense vida sota un arbre, al costat d'una escala feta artesanalment i una soga penjada.

Els Bombers van mobilitzar l'helicòpter per poder rescatar el cos sense vida de Bartomeu a causa de la dificultat d'accés a la zona on es troba la barraca. Tot i estar a l'espera de l'autòpsia, els primers indicis indiquen que faria dies que era mort i els Mossos d'Esquadra tenen una primera hipòtesi i seria que l'home estaria preparant el suïcidi, ja que van trobar una nota de comiat amb data del 16 de novembre, però finalment hauria mort de forma accidental en caure

Bartomeu era clau perquè va ser gràcies a ell que els Mossos van poder detenir Jordi Magentí, va ser ell qui el va identificar i va aconseguir la direcció on vivia. Tot i que en un principi el van investigar, el van descartar com a sospitós després de comprovar que la seva versió era certa: el dia de la desaparició dels joves  ell estava pescant prop de la presa i no va sentir els trets  perquè escoltava la ràdio amb cascos, mentre que els habitants de Llomar sí.

També et pot interessar...