Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del porc senglar trobat a Badalona

Apareix un porc senglar mort en un solar de Badalona

L'animal s'ubica en una coneguda zona pels veïns

Un porc senglar  mort ha aparegut en un solar del carrer Tortosa de Badalona. Segons han informat alguns veïns a través de les xarxes socials, l'animal es trobava estirat a terra en una zona pròxima de la nau de l'ITV d'aquesta ciutat barcelonina.

Fins al moment, es desconeixen les causes de la seva mort i les raons de la seva aparició en aquest punt de Badalona. En aquest sentit, alguns veïns han titllat l'escena d'«incivisme i crueltat».

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Inexplicable gest d'un grup de porcs senglars a Catalunya

No és la primera vegada que aquests animals salvatges, cada vegada més acostumats a les grans ciutats i al contacte amb les persones, són notícia a Catalunya. De fet, a mitjans del mes de febrer es van poder veure unes imatges d'un grup de senglars que es va precipitar al buit  des de la teulada de la fàbrica de l’empresa Liquats Vegetals a Viladrau, tal com va informar el 'Diari de Girona'.

Les instal·lacions de l’empresa queden just sota d’una carretera per la qual els animals haurien arribat a la fàbrica. Un cop a la teulada, els senglars no van saber sortir-ne i es van acabar llançant. Un dels animals va morir i la resta va poder escapar-se.

El nerviosisme i l’angoixa dels animals

Les imatges, gravades des de l’interior de les instal·lacions, mostren el nerviosisme i l’angoixa  dels animals. D'aquesta manera, es demostra una vegada més la sobrepoblació d'aquests animals que, una vegada es troben en el bell mig de les ciutats o dels polígons industrials, s'espanten i no saben com reaccionar. En aquest cas, la seva reacció va ser mortal per un d'ells.

També et poden interessar...