Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
bebè

Molt dur: En coma un bebè de cinc mesos maltractat per la seva mare

La jove ha estat detinguda i ja ha ingressat a presó
Hospital universitari d'Astúries
La mare ha estat detinguda acusada de maltractament físic al nadó | El Comercio

Un  bebè de tan sols cinc mesos es troba en coma  després de patir, presumptament, un delicte demaltractaments per part de la seva mare, una jove de  21 anys. La menor es troba ingressada des de fa una setmana en la Unitat de Cures Intensives de l'àrea de pediatria de l'Hospital Universitari Central d'Astúries (HUCA), i el seu estat és preocupant. 

Mare i filla residien al municipi de Mieres, a  Astúries, juntament amb el seu pare, un jove de 27 anys, i la seva cunyada, de 23. La  Policia Nacional  ha detingut als tres adults a la localitat on vivien, i se'ls acusa d'un  delicte de maltractaments a un  menor  en àmbit familiar. Tot i que en un principi es van arrestar als tres, finalment els agents només han ingressat a presó a la mare de la menor, segons les primeres informacions  recollides per 'El Comercio'. 

Signes de sacseig sota les axil·les

Farà aproximadament una setmana, la petita va ser traslladada al centre sanitari de Mieres, on els metges van detectar que la menor tenia marques a les aixelles, motiu pel qual van decidir traslladar-la a l'hospital, on es va constatar que la menor tenia «lesions cerebrals» compatibles amb un sacseig, des de la llavors la petita roman a l'UCI.

També et pot interessar...